Hopp til innhold

Denon Home
Läckert trådlöst ljud till hela ditt hem

Denon Home är exklusiva trådlösa högtalare med både ljud, design och funktion i elitklassen. En läcker och flexibel musiklösning som kan uppfylla alla dina behov både i dag och i morgon.

Denon Home är de perfekta högtalarna för dig som på ett enkelt sätt vill ha trådlöst ljud utan att behöva kompromissa med varken ljudkvalitet eller inredning. Du kan få smarta lösningar för både stora och små rum, och det exklusiva utförandet i svart eller vitt kommer att göra Home till ett naturligt och elegant inslag i din vardag.

Denon Home kan ingå i multiroom-systemet HEOS, som kan fylla hela ditt hem med all världens musik trådlöst. Du styr alltsammans med full överblick via HEOS appen på din smartphone – smidigt och elegant.

Tre modeller för tre behov

Du kan välja mellan tre modeller som alla är byggda i suverän Denon-kvalitet. Den galet starka toppmodellen Home 350 är ett bra val för större rum där du inte vill ha en hel anläggning stående. Den mindre Home 250 tillgodoser ett otal musikbehov, medan den superkompakta Home 150 är perfekt för mindre rum.

Ljud och teknik
i toppklass

Alla Denon Home-högtalare är fyllda till bredden med avancerad digital Denon-teknik som får de kraftiga inbyggda elementen att leverera sitt yttersta. Du kommer att bli imponerad över hur enkelt Denon Home fyller ditt vardagsrum med välljud. Om du vill ha en ännu mer autentisk musikupplevelse kopplar du bara ihop två Denon Home för äkta stereo.

Perfekt
för hifi och surround från Denon

Home integrerar perfekt med alla hifi- och surroundanläggningar från Denon med inbyggd HEOS-funktion. Njut av musiken i stort format på anläggningen i vardagsrummet samtidigt som dina Home-högtalare spelar i andra rum. Eller lägg till två Home som trådlösa bakhögtalare till en matchande TV-soundbar från Denon och ge din filmupplevelse bioljud.

Skapad för beröring

För din hand mot din Denon Home-högtalare så får du se den eleganta touchpanelen lysa upp – redo att uppfylla dina önskemål. Skruva upp eller ned, byta låt eller välj din favoritradiostation på internet med en knapptryckning. Denon Home är alltid redo, även om du inte har din telefon till hands.

Ljuv musik
för ögat

Denon Home är designad för att vara en fröjd för både ögon och öron. Den eleganta plattan på ovansidan är i perfekt samspel med det exklusiva utförandet i ljus eller mörk textil. Med Denon Home kan du alltid hitta en lösning som passar in perfekt med din heminredning.

All världens
musik trådlöst

Denon Home ger dig via HEOS tillgång till en lång rad av de mest populära streaming-musiktjänsterna på internet, och du kan även spela musik trådlöst via Bluetooth och AirPlay 2. Här får du nästan alla musikmöjligheter du kan drömma om, och allt finns inom räckhåll via din smartphone.