Hopp til innhold

Denon Home
Trådlöst
ljud till hela ditt hem

Denon Home är exklusiva trådlösa högtalare med både ljud, design och funktion i elitklassen. En läcker och flexibel musiklösning som kan uppfylla alla dina behov både i dag och i morgon.

Denon Home är de perfekta högtalarna för dig som på ett enkelt sätt vill ha trådlöst ljud utan att behöva kompromissa med varken ljudkvalitet eller inredning. Du kan få smarta lösningar för både stora och små rum, och det exklusiva utförandet i svart eller vitt kommer att göra Home till ett naturligt och elegant inslag i din vardag.

Denon Home kan ingå i multiroom-systemet HEOS, som kan fylla hela ditt hem med all världens musik trådlöst. Du styr alltsammans med full överblick via HEOS appen på din smartphone – smidigt och elegant.

Denon
Home

Fyra
modeller
för fler behov  

Du kan välja mellan fyra modeller som alla är byggda i suverän Denon-kvalitet.
 • Home Sound Bar 550 är en seriös och lättanvänd soundbar med exklusiv finish och surround-känsla för ditt TV-ljud.
 • Den galet starka Home 350 är ett bra val för större rum där du inte vill ha en hel anläggning stående.
 • Den mindre Home 250 tillgodoser ett otal musikbehov
 • Den superkompakta Home 150 är perfekt för mindre rum.
 • Den trådlösa Denon Home Subwoofer ger dig djup och dynamisk bas till filmljud och musik.
 • Trådlös 
  surround

  En läcker och flexibel musiklösning som kan uppfylla alla dina behov både i dag och i morgon.

  Ljud och teknik
  i toppklass

  Alla Denon Home-högtalare är fyllda till bredden med avancerad digital Denon-teknik som får de kraftiga inbyggda elementen att leverera sitt yttersta. Du kommer att bli imponerad över hur enkelt Denon Home fyller ditt vardagsrum med välljud. Om du vill ha en ännu mer autentisk musikupplevelse kopplar du bara ihop två Denon Home för äkta stereo.

  All världens
  musik trådlöst

  Denon Home ger dig via HEOS tillgång till en lång rad av de mest populära streaming-musiktjänsterna på internet, och du kan även spela musik trådlöst via Bluetooth och AirPlay 2. Här får du nästan alla musikmöjligheter du kan drömma om, och allt finns inom räckhåll via din smartphone.
  Home 550

  Få stort och fint ljud med
  surround
  känsla

  Via HDMI kan Denon Home Sound Bar 550 hantera en Dolby Atmos- eller DTS:X-ljudsignal från din TV och använda det reflekterade ljudet från väggar och tak till att skapa en surround-ljudbild med virtuella bak- och höjdkanaler. Lägg eventuellt till en trådlös Denon Home Subwoofer och få med den djupaste basen i ljudet.
  Läs mer

  Skapad för beröring

  För din hand mot din Denon Home-högtalare så får du se den eleganta touchpanelen lysa upp – redo att uppfylla dina önskemål. Skruva upp eller ned, byta låt eller välj din favoritradiostation på internet med en knapptryckning. Denon Home är alltid redo, även om du inte har din telefon till hands.

  Ljuv musik
  för ögat

  Denon Home är designad för att vara en fröjd för både ögon och öron. Den eleganta plattan på ovansidan är i perfekt samspel med det exklusiva utförandet i ljus eller mörk textil. Med Denon Home kan du alltid hitta en lösning som passar in perfekt med din heminredning.
  få en ännu bättre upplevelse

  Denon Home
  i stereo

  Med en ensam Denon Home-högtalare får du bra ljud, precis som du alltid får uppleva när det är Denon som står bakom det. Med två Denon Home-högtalare blir det mer än dubbelt så bra. Koppla två ihop Denon Home-högtalare via HEOS-appen och njut av härligt stereoljud. Denon Home kan användas som höger eller vänster högtalare precis som i en traditionell stereoanläggning – men utan anläggningen. Sedan återstår inget annat än att luta sig tillbaka och njuta av musiken.

  Perfekt
  för hifi och surround från Denon

  Denon Home integrerar perfekt med alla hifi- och surroundanläggningar från Denon med inbyggd HEOS-funktion. Njut av musiken i stort format på anläggningen i vardagsrummet samtidigt som dina Denon Home-högtalare spelar i andra rum. Eller lägg till två Denon Home som trådlösa bakhögtalare till en matchande TV-soundbar från Denon och ge din filmupplevelse bioljud. En trådlös Denon Home Subwoofer säkerställer att du även får med den djupa basen i ljudet.

  Denon
  Home