Hopp til innhold

Sonos
– trådlöst ljud smidigt för hela familjen

Sonos är det ursprungliga multiroom-systemet som gör det väldigt enkelt att spela musik trådlöst i hela ditt hem. Det finns en läcker Sonos-lösning för både små och stora rum, inklusive bra ljud till din TV.

Sonos är marknadens överlägset mest populära och utbredda system för trådlös musik i hela ditt hem, i dagligt tal kallat multiroom. Om det fortfarande är helt nytt för dig tycker du kanske att det låter komplicerat. Men det är både roligt och otroligt enkelt när du väl kommer igång – och det gör du blixtsnabbt!

Populära 
Sonos

I gång
på ett kick

För att få ljud via Sonos behöver du bara din telefon och någon av Sonos högtalare eller soundbar-högtalare för TV. Via telefonen och ditt trådlösa nätverk guidar den användarvänliga Sonos-appen dig genom konfigureringen och efter några minuter är allt klart för att du ska kunna spela musik från den streamingtjänst du föredrar, exempelvis Spotify.

Styr all din
musik

Du kan styra Sonos på tre sätt. I Sonos-appen väljer du musik och har kontroll över hela ditt Sonos-system. Med din TV:s fjärrkontroll höjer och sänker du ljudet på din Sonos-soundbar. Enklare funktioner kan du sköta via knappar direkt på högtalaren. Det är alltid enkelt att använda Sonos.

Multiroom
– fyll ditt hem med trådlöst ljud

När väl har upplevt hur smidigt det är kommer du snart att vilja utöka med trådlösa Sonos-högtalare i fler rum. Högtalarna spelar tillsammans via ditt wifi, och i Sonos-appen kan alla i familjen styra musiken via sin egen telefon i vardagsrum, kök, sovrum, barnrum, badrum, på terrassen – listan kan göras lång.

Nyaste
Sonos

Avancerad teknik lyfter
din upplevelse

Alla högtalare och soundbar-högtalare från Sonos är fullmatade med avancerad teknik som ger dig imponerande klart och fylligt ljud i förhållande till storleken. Välj små högtalare för små rum och större högtalare till större rum – svårare är det faktiskt inte. Sonos har lösningar för alla rum och alla behov.

Vi gör
Sonos bättre

På HiFi Klubben har vi sålt Sonos i fler år än någon annan, och med marknadens duktigaste medarbetare kan vi ge dig de bästa valmöjligheterna och bästa möjliga vägledning innan du slår till. Och du får 3 års äkta garanti på allt utan att det kostar dig en krona extra. Titta inom HiFi Klubben och upplev skillnaden!
Vi gör Sonos bättre