Hopp til innhold

BLUESOUND
MYCKET BÄTTRE TV-LJUD

Bluesound är ett otroligt välspelande multiroom-system som även kan ge dig TV-ljud i särklass. Allt är genomtänkt in i minsta detalj och du får en helt suverän upplevelse både när det gäller ljud och användning.

De högtalare som finns inbyggda i dagens supertunna TV-apparater kan helt enkelt inte mäta sig med den fantastiska bildkvalitet du får. Din upplevelse blir otroligt mycket bättre om du unnar dig själv och din TV en ordentlig ljudlösning. Och det är här Bluesound kommer in i bilden, som ett högkvalitativt alternativ till alla de billiga soundbar-lösningar som väller in på marknaden.

Bluesound är multiroom-systemet som ger dig mycket bättre TV-ljud och mycket bättre kvalitet, oavsett vilken lösning du väljer. Här är den kompakta musikanläggningen POWERNODE (N330 ett bra exempel. Den är framtagen för att spela musik trådlöst i toppkvalitet, men du kan även koppla in högkvalitativt digitalt ljud från din TV och reglera ljudstyrkan via TV:ns fjärrkontroll. Med andra ord får du en fantastisk stereoanläggning med multiroom och suveränt TV-ljud i en och samma lösning!

Tillsammans med ett par bra hifi-högtalare – där du själv kan välja helt fritt vilka du kopplar in – levererar POWERNODE 2i en ljudkvalitet som spelar skjortan av elektronikvaruhusens billiga soundbar-högtalare och hemmabiosystem. Systemet startas och stängs automatiskt med TV:n, så du behöver inte skänka det en tanke när du tittar på TV. Du behöver bara luta dig tillbaka i soffan och njuta av det suveräna ljudet i filmer och TV-program!

 

En TV-soundbar i världsklass

Om du föredrar en väldigt enkel lösning som fortfarande spelar bra, så kan du kolla in PULSE SOUNDBAR 2+ för ditt TV-ljud. Den är världens kanske mest välspelande TV-soundbar, och är fullmatad med exklusiva lösningar, inklusive ett komplett, inbyggt trevägshögtalarsystem i hifi-stereo. Via en enda HDMI-kabel får du automatiskt optimal digital ljudkvalitet direkt från TV:n, och kan bygga ut med trådlösa surround-bakhögtalare och subbas, och på så sätt få ännu större ljudupplevelser.

Bluesound på anläggningen – den ultimata lösningen för TV-ljudet

Det är den legendariska hifi-tillverkaren NAD som utvecklat Bluesound, och det här är en stor del av förklaringen till den suveräna ljudkvaliteten. Det betyder också att du kan få Bluesound inbyggt i flera av NAD:s stereoförstärkare och hemmabioreceivrar, till exempel C368 (stereo) och T758 (surround). En unik möjlighet är att du till och med kan få Bluesound i kompromisslösa High End-anläggningar via NAD:s exklusiva Masters-serie.

En anläggning i full storlek ger dig riktigt stort ljud och alla de avancerade möjligheter som kan ta dina upplevelser med både musik och filmljud till en helt ny nivå (till exempel HDMI och äkta surround). Och när du kombinerar den med inbyggd Bluesound-funktion så att du kan streama all världens musik i högsta kvalitet, så har du en anläggning som kan allt, kanske bortsett från att poppa popcorn. Men det ska ju finnas något du själv ska ordna, eller?