Hopp til innhold
1 090:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Njut av trådlös frihet med ljud och samtalskvalitet i toppklass. Blixtsnabb Bluetooth-signal, säker passform i en väder- och vindtålig konstruktion.

Läs mer:

Beskrivning

Jabra Elite 65t – True Wireless-hörlurar med blixtsnabb Bluetooth-signal och enastående ljudkvalitet

  • 5 timmars speltid (laddningsask med 10 extra timmar)
  • Blixtsnabb Bluetooth-signal
  • Kan styras via öronsnäckorna (musik, samtal, hear-through och röststyrning)
  • Säker och ergonomisk passform
  • Damm- och vattentät (IP55-certifierad)*
Elite 65t ger dig fullkomlig trådlös frihet med enastående ljud- och samtalskvalitet för att vara True Wireless-hörlurar. De är väldigt diskreta, klarar väder och vind och håller strömmen förvånansvärt länge.

Elite 65t ger dig en tydlig ljudbild med bra bas. När du väl har valt de rätta öronadaptrarna stänger den väl ute ljud i omgivningen så att du får bra ljud utan störande ljud på tåget eller andra platser med mycket ljud. Den trådlösa signalen är blixtsnabb och stabil, så ljudet varken hackar eller blir osynkat. Du kan till exempel utan problem använda Elite 65t när du kollar film på din PC/Mac, där trådlösa hörlurar annars ofta kommer till korta.

Du kan lyssna på musik i upp till 15 timmar utan att behöva koppla Elite 65t-asken till ett vägguttag. Själva hörlurarna kan spela i upp till 5 timmar på en laddning, och kan laddas med ytterligare 10 timmar i etuiet så snart du inte har musik i öronen. Etuiet är relativt litet och får enkelt plats i innerfickan.

Jabra Elite 65t finns i silver, koppar  och guld finish. Etui, USB-laddningskabel och 3 par EarGels medföljer.
Skräddarsy ditt ljud
När du går en runda på stan eller är ute och handlar kan det vara skönt att höra omgivningen lite bättre. Då kan du aktivera hear-through-funktionen som släpper igenom bakgrundsljud via fyra inbyggda mikrofoner. Du kan anpassa hear-through-funktionen i den tillhörande appen Jabra Sound+, där du även kan ställa in ljudbilden via en equalizer så att den passar dig.

Tillbehör till Jabra Elite 65t

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång20-20.000 Hz
Känslighet103 dB
MikrofonJa
Bluetooth versionJa - 5 ( A2DP )