Hopp til innhold
2 190:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Noise Cancellation (ANC), lång batteritid, vattentäta, bra ljud, kristallklara samtal, bra passform och låg vikt. Här är du redo för nästan allt!

Läs mer:

Beskrivning

Jabra Elite 7 Pro – superkompakta True Wireless in-ear-hörlurar med bra ljudkvalitet och upp till 30 timmars batteritid

 • Adjustable Noise Cancellation (ANC) med HearThrough
 • Smart laddningsetui med trådlös laddning (Qi-laddare köps separat)
 • Väldigt bra samtalskvalitet (Jabra Multisensor Voice)
 • Superkompakta med ergonomisk passform
 • Damm- och vattentäta (IP57-certifierade)

Jabra Elite 7 Pro är avancerade och mångsidiga True Wireless-hörlurar som ger dig fullkomlig trådlös frihet med bra ljud, effektiv Noise Cancellation (ANC) och suverän samtalskvalitet. De är superkompakta, vattentäta, hela 16 % mindre än föregångarna och har ett batteri som ger dig hela 30 timmars trådlös musikuppspelning via laddningsetuiet som medföljer.

Jabra Elite 7 Pro är True Wireless-hörlurar som du kan använda till nästan allt, och de är så vattentäta (IP57) att du kan skölja av dem under vattenkranen om det behövs. För intensiva sportaktiviteter kan systermodellen Elite 7 Active dock vara ett bättre val då de är designade särskilt för det ändamålet och därför sitter ännu säkrare i örat.

Kristallklara samtal med Jabra Multisensor Voice

Om du ofta använder dina True Wireless-hörlurar till att prata i telefon kommer du att älska Jabra Elite 7 Pro. Den nya Jabra Multisensor Voice-tekniken ger dig nämligen en fantastiskt bra ljudkvalitet i bägge ändar av linjen. Utöver två inbyggda mikrofoner i varje öronsnäcka fångas din röst också upp av en så kallad Bone Conduction-sensor, som fångar upp ljudet via ditt kranium. Som pricken över i har Jabra utvecklat en ny algoritm som effektivt tar bort bakgrundsljud under dina samtal.

Lång batteritid och kan laddas trådlöst

Själva hörlurarna kan spela i upp till 8 timmar på en laddning med ANC aktiverat och kan laddas med ytterligare 22 timmar i etuiet. Om du ändå får slut på ström tar det bara 5 minuters snabbladdning att få en batteritid på en timme. Etuiet är väldigt litet och får enkelt plats i fickan.

Du kan ladda etuiet trådlöst via valfri Qi-laddare som du kanske redan har till din telefon. Annars finns de att köpa för en rimlig slant. Bara lägg etuiet på laddningsplattan – så tankar du ström till batteriet helt automatiskt Du kan också ladda via USB-C-kabeln som medföljer om du föredrar det.

Jabra Elite 7 Pro finns i flera färger. Öronadaptrar i olika storlekar, laddningsetui och USB-C-kabel för laddning medföljer.

Skräddarsy ditt ljud

När du går en runda på stan eller är ute och handlar kan det vara skönt att höra omgivningen lite bättre. Då kan du aktivera HearThrough-funktionen som släpper igenom bakgrundsljud via fyra inbyggda mikrofoner. Du kan anpassa HearThrough-funktionen i den tillhörande appen Jabra Sound+, där du även kan ställa in ljudbilden via en equalizer så att den passar precis din smak.

Med den avancerade MySound-funktionen i appen kan du också optimera ljudet för just dina öron. Jabra MySound-systemet mäter och korrigerar ljudet så att den passar perfekt för responsen från just din hörselgång. Och givetvis kan du fortfarande reglera ljudet i efterhand.

Snabb anslutning och enkla att använda

Den trådlösa signalen är blixtsnabb och stabil så att ljudet inte hackar. Du kan till exempel utan problem använda Elite 7 Pro när du kollar film på din PC/Mac, där trådlösa hörlurar annars ofta kommer till korta. Elite 7 Pro kan kopplas till två Bluetooth-enheter samtidigt (multipoint), så du kan blixtsnabbt växla från den ena apparaten till den andra, till exempel om telefonen ringer medan du sitter och kollar film på din surfplatta

På Elite 7 Pro kan du med ett tryck på öronsnäckorna ställa in ljudstyrka, välja musik eller ta emot samtal. Du kan också aktivera röststyrning för att lägga in möten, få meddelanden upplästa eller få en vägbeskrivning. Det fungerar oavsett om du använder Amazon Alexa, Siri, Google Assistant eller någon annan tjänst. 

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Adjustable Noise Cancellation (ANC) med HearThrough
 • Smart laddningsetui med trådlös laddning (Qi-laddare köps separat)
 • Väldigt bra samtalskvalitet (Jabra Multisensor Voice)
 • En enda snäcka kan användas ensam, till exempel för att prata i telefon (mono-läge)
 • 8 timmars speltid (30 extra timmar med laddningsetui)
 • Din röstassistent aktiveras enkelt på telefonen
 • Tryckknappar på hörlurarna för vissa funktioner (musik, samtal, HearThrough och röststyrning)
 • Kan parkopplas med två Bluetooth-enheter samtidigt (multipoint)
 • Damm- och vattentäta (IP57-certifierade)
 • Snabbladdning (cirka 1 timme på 5 minuters laddning)

Begränsningar

 • Ingen touchkontroll
 • Ingen NFC
 • Vissa modeller sitter ännu mer säkert i örat när du sportar

Reviews

Videos om Jabra Elite 7 Pro

Tillbehör till Jabra Elite 7 Pro

Tekniska specifikationer

HörslurstypIn-ear, True Wireless
Aktiv brusreduceringJa
Frekvensomfång20-20000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruktionSluten
Bluetooth versionJa - 5.2 ( AAC, SBC )
Element storlek6 mm
Avspelning via USBNej

Recensioner


4.5
23 recensioner
5
16
4
3
3
4
2
0
1
0
JAN
Tyskland
4/10/2024
JAN
Tyskland
Jaap
Nederländerna
3/11/2024

Superfina öronproppar! Ljudet är bra, de stannar i mina öron, batteritiden är bra och jag njuter av dem även under sport (löpning och styrketräning). Ljudet är verkligen mindre jämfört med mina Sony over-ear-hörlurar, men definitivt tillräckligt bra. Dessa öronproppar är också väldigt trevliga för att ringa telefonsamtal.

Jaap
Nederländerna
Per
Sverige
3/6/2024

Sjukt bra! Prisvärda

Per
Sverige
Roel
Nederländerna
3/1/2024
Roel
Nederländerna
Gemma
Danmark
2/19/2024
Gemma
Danmark

Rekommenderade produkter