Hopp til innhold
Jabra
Trådlösa in-ear-hörlurar (Set)

Jabra Elite Active 75t Wireless Charging

1 690:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Njut av sport och träning med full trådlös frihet och stort ljud i öronen. De tål väder och vind och laddningsetuiet kan laddas trådlöst.

Läs mer:

Beskrivning

Jabra Elite Active 75t Wireless Charging – läckra, robusta och välspelande True Wireless-in-ear-lurar för sport och träning med trådlös laddning

 • Perfekta för sport och träning
 • Dammskyddade och vattentäta (IP57)
 • Förträfflig passform med supereffektiv passiv dämpning av störande ljud
 • 7,5 timmars speltid (28 extra timmar med laddningsetui)
 • Smart laddningsetui som kan laddas trådlöst (Trådlös laddplatta köpes separat)

Elite Active 75t WLC är smarta True Wireless-hörlurar som har en perfekt design för en aktiv livsstil med sport och träning. De klarar allt du kan komma på att utsätta dem för när det gäller vatten, svett och damm – i varje fall så länge du inte spenderar några timmar på botten av en pool.

Passformen med de nyutvecklade gummiadaptrarna är oöverträffad, och när de väl sitter rätt i hörselgången får du en imponerande ljudkvalitet med djup och härlig bas, samtidigt som du får en effektiv isolering mot störande ljud i omgivningen. Jabra är själva så stolta över den här detaljen att de döpt den till PNC – Passive Noise Cancellation.

Du kan ladda etuiet trådlöst via valfri Qi-laddare, som du kanske redan har liggande till din telefon. Annars finns de att köpa för en ganska rimlig slant. Bara lägg etuiet på laddningsplattan– så tankar du ström till batteriet helt automatiskt Du kan också ladda via USB-kabeln som medföljer om du föredrar det.

Skön musik dagen lång

Du kan lyssna på musik i ända upp till 7,5 timmar på en laddning, och via laddningsetuiet som medföljer kan du tanka ström för ytterligare 20,5 timmar. Om du ändå får slut på ström tar det bara 15 minuters snabbladdning att få 60 minuters batteritid. Etuiet tar nästan ingen plats och får enkelt plats i fickan. Här har du verkligen ett par sköna och diskreta-hörlurar som du kan använda hela dagen.

Jabra Elite Active 75t WLC finns med finish i Grey (mörkgrå). Öronadaptrar i olika storlekar, laddningsetui och USB-C-kabel för laddning medföljer.

Skräddarsy ditt ljud

När du går en runda på stan eller är ute och handlar kan det vara skönt att höra omgivningen lite bättre. Då kan du aktivera HearThrough-funktionen som släpper igenom bakgrundsljud via fyra inbyggda mikrofoner. Du kan anpassa HearThrough-funktionen i den tillhörande appen Jabra Sound+, där du även kan ställa in ljudbilden via en equalizer så att den passar precis din smak. 

Med appen Jabra Sound+ kan du även optimera ljudet för just dina öron. Jabra MySound-systemet mäter och korrigerar ljudet så att det passar responsen från just ditt öra perfekt så att ljudet som går in i dina öron låter som det ursprungligen var tänkt.

Snabb Bluetooth och enkel hantering

Den trådlösa signalen är blixtsnabb och stabil så ljudet hackar inte. Du kan till exempel utan problem använda Elite Active 75t WLC när du kollar film på din PC eller Mac, där trådlösa hörlurar annars ofta kommer till korta.

Elite Active 75t WLC kan kopplas till två Bluetooth-enheter samtidigt, så du kan blixtsnabbt växla från den ena apparaten till den andra, till exempel om telefonen ringer medan du sitter och kollar film på din surfplatta.

Med ett tryck på öronsnäckorna kan du ställa in ljudstyrka, välja musik eller ta emot samtal. Du kan också aktivera röststyrning för att lägga in möten, få meddelanden upplästa eller få en vägbeskrivning. Det fungerar oavsett om du använder Amazon Alexa, Siri, Google Assistant eller någon annan tjänst. 

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Smart laddningsetui som kan laddas trådlöst (Trådlös laddplatta köpes separat)
 • Perfekta för sport och träning
 • Dammskyddade och vattentäta (IP57)
 • Suverän passform med effektiv passiv dämpning av störande ljud
 • 7,5 timmars speltid (28 extra timmar med laddningsetui)
 • Stödjer Apple AAC Bluetooth
 • 4 inbyggda mikrofoner för telefonsamtal i hög kvalitet
 • Din röstassistent aktiveras enkelt på telefonen
 • Tryckknappar för vissa funktioner på hörlurarna (musik, samtal, HearThrough och röststyrning)
 • Snabbladdning (cirka 60 minuter på 15 minuters laddning)

Begränsningar

 • Ingen inbyggd pulsmätare eller VO2 max monitor
 • Ingen aktiv noise cancellation (ANC)
 • Ingen AptX Bluetooth

Tillbehör till Jabra Elite Active 75t Wireless Charging

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång20-20.000 Hz
MikrofonJa
BluetoothJa
Bluetooth-typ5
Avspelning via USBNej

Rekommenderade produkter