HiFi Klubben

Gå till innehåll

Sinox SXA1400 Adapter

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Sinox SXA1400 Adapter

Sinox SXA1400 är en stereo-DIN-till-RCA/phono-adapterkabel som är avsedd för apparater med DIN-kontakt. Kan bl.a. användas tillsammans med äldre europeiska apparater som t.ex. kassettbandspelare. Samtliga kontakter är solida och guldpläterade.

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /st.

{{product.sellableOnWebText}}

för att köpa denna vara till medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Sänd en påminnelse när denna produkt finns i lager
Kan inte köpas online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights

Beskrivning

Sinox SXA1400 – adapterkabel för stereo-DIN till RCA/phono
Sinox SXA1400 är en stereo-DIN-till-RCA/phono-adapterkabel (1x DIN-hane till 4 RCA-honor) som är avsedd för anslutning till apparater med DIN-kontakt. Kan bl.a. användas tillsammans med äldre europeiska apparater som t.ex. kassettbandspelare. Samtliga kontakter är solida och guldpläterade.

De fyra RCA-honorna är uppdelade i två stereopar för in- respektive utgång och är färgkodade för vänster och höger kanal.

Specifikationer

  • Stereoadapterkabel för DIN till RCA/phono (1x DIN-hane/2x RCA-honor ut, 2x RCA-honor in)
  • Färg: Grå

Boka en demo

På HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här