Gå till innehåll

Bra anledningar att bli medlem i Kundklubben

Att vara medlem i Hi-Fi Klubbens kundklubb är helt gratis, och det enda du förpliktigar dig att göra är att ta emot vårt nyhetsbrev. Utöver detta får du bara en mängd förmåner – från oss direkt till dig!

Nyhetsbrev

Cirka en gång i månaden skickar vi ut ett nyhetsbrev med spännande läsning, tävlingar, artiklar, medlemserbjudanden m.m. Utöver detta kommer du att bli inbjuden till olika arrangemang hos din lokala Hi-Fi Klubben-butik.

Utökad produktgaranti

Som medlem får du hela 1 års extra garanti på alla produkter du köpt hos oss – utöver den tvååriga äkta garanti som vi redan ger dig när du handlar hos Hi-Fi Klubben.

Prisgaranti

Om du har köpt något på Hi-Fi Klubben och vi inom 1 månad sänker priset på varan permanent, får du ett tillgodobevis på prisskillnaden hos Hi-Fi Klubben. Frågor angående prisgaranti besvaras av vår kundtjänst på 0771-800090 eller via mail: kundtjanst@hifiklubben.se

På vissa märken ger vi dock inte prisgaranti. Dessa märken faller konstant i pris på grund av den tekniska utvecklingen, och här kommer du alltid uppleva att de inom kort tid kan köpas billigare – var du än har handlat. De märken det inte är prisgaranti på är: Samsung, Panasonic, BenQ, Optoma, Epson, Verbatim, Toshiba, LG, Sony, Logitech.

Medlemspris

På en lång rad produkter har vi fasta Medlemspriser, som är långt under de vägledande  priserna. Medlemspriser hittar du normalt på produkter vi inte själv importerar, så som TV och videoprodukter.

Medlemserbjudanden

Med jämna mellanrum erbjuder vi ett extra lågt pris till våra medlemmar, på utvalda produkter. Det enda som krävs för att du ska kunna utnyttja de här fina erbjudandena till reducerade priser är att du är medlem i vår kundklubb. Lätt och enkelt!

Erbjudanden från våra samarbetspartners

I samarbete med externa leverantörer erbjuder vi våra medlemmar särskilda medlemsförmåner. Typen av erbjudanden varierar, men du kommer att få erbjudanden från bl.a. Ginza, Åkesson Vin, tidningarna HemmaBio och Hifi & Musik m.fl.

Tävlingar

På våra medlemssidor har vi ofta tävlingar där du kan vinna fina priser, och självklart kostar det inget att delta. Tävlingarna varierar, och kan vara allt ifrån ”Vad visas på bilden?” till kunskapstävlingar och designtävlingar.

 

Utöver dessa förmåner jobbar vi kontinuerligt med att förbättra vår Kundklubb för dig. Om du har några önskemål eller tips får du väldigt gärna skriva till kundklubb@hifiklubben.se.

Bli medlem i Hi-Fi Klubbens Kundklubb gratis

Läs mer
Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här