HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Bra anledningar att bli medlem i Kundklubben

Att vara medlem i HiFi Klubbens kundklubb är helt gratis, och det enda du förpliktigar dig att göra är att ta emot vårt nyhetsbrev. Utöver detta får du bara en mängd förmåner – från oss direkt till dig!

Nyhetsbrev

Cirka en gång i månaden skickar vi ut ett nyhetsbrev med spännande läsning, tävlingar, artiklar, medlemserbjudanden m.m. Utöver detta kommer du att bli inbjuden till olika arrangemang hos din lokala HiFi Klubben-butik.

Utökad produktgaranti

Som medlem får du hela 1 års extra garanti på alla produkter du köpt hos oss – utöver den tvååriga äkta garanti som vi redan ger dig när du handlar hos HiFi Klubben.

Prisgaranti

Om du har köpt något på HiFi Klubben och vi inom 1 månad sänker priset på varan permanent, får du ett tillgodobevis på prisskillnaden hos HiFi Klubben. Frågor angående prisgaranti besvaras av vår kundtjänst på 0771-800090 eller via mail: kundtjanst@hifiklubben.se

På vissa märken ger vi dock inte prisgaranti. Dessa märken faller konstant i pris på grund av den tekniska utvecklingen, och här kommer du alltid uppleva att de inom kort tid kan köpas billigare – var du än har handlat. De märken det inte är prisgaranti på är: Samsung, Philips, Optoma, Epson, LG, Sony, Sonos, Jabra, RHA, BO Play, Pro-Ject, Marshall, Apple, Steelseries, Sennheiser, Google, Soundboks, Flexson, Nura. 

Medlemspris

På en lång rad produkter har vi fasta Medlemspriser, som är långt under de vägledande  priserna. Medlemspriser hittar du normalt på produkter vi inte själv importerar, så som TV och videoprodukter.

Medlemserbjudanden

Med jämna mellanrum erbjuder vi ett extra lågt pris till våra medlemmar, på utvalda produkter. Det enda som krävs för att du ska kunna utnyttja de här fina erbjudandena till reducerade priser är att du är medlem i vår kundklubb. Lätt och enkelt!

Tävlingar

På våra medlemssidor har vi ofta tävlingar där du kan vinna fina priser, och självklart kostar det inget att delta. Tävlingarna varierar, och kan vara allt ifrån ”Vad visas på bilden?” till kunskapstävlingar och designtävlingar.

 

Utöver dessa förmåner jobbar vi kontinuerligt med att förbättra vår Kundklubb för dig. Om du har några önskemål eller tips får du väldigt gärna skriva till kundklubb@hifiklubben.se.

Bli medlem i HiFi Klubbens Kundklubb gratis

Dataskydd