Gå till innehåll

Installation – vi tar hand om allt det jobbiga

Vill du helst slippa allt trassel med borrmaskiner, kablar, nätverk och tekniska inställningar? Då kan du naturligtvis få hjälp med det. Hi-Fi Klubbens montör kommer gärna hem till dig och tar hand om allt jobbigt. Vi kan också erbjuda personlig vägledning hemma hos dig innan du köper, installerar eller bygger om.

Hi-Fi Klubben nöjer sig inte med att bara sälja varor över disk. Vi kan också hjälpa dig med allt det praktiska som rör din anläggning. Det gäller allt från leverans och uppackning till installation, inställning och fintrimning av ljudet i hela hemmabion. Vi har egna, erfarna montörer som både är händiga och har stor erfarenhet av bild- och ljudoptimering. Berätta vad du behöver, så ska vi se till att allt fungerar helt perfekt hemma i ditt vardagsrum!

Fråga oss innan du börjar

Om du tänker bygga nytt eller bygga om så kan du spara pengar och slippa massor av besvär om du tänker på bild och ljud redan när projektet befinner sig på planeringsstadiet. Då blir det nämligen mycket enklare att förbereda för exempelvis inbyggnadshögtalare och kabeldragning. Ta med dig ritningarna och titta in till närmaste Hi-Fi Klubben-butik, så hjälper vi dig helt förbehållslöst med att hitta optimala lösningar och undvika kostsamma misstag som beror på att ingen tänkt på detaljerna. Vi kan också skicka en montör eller någon av våra entusiastiska medarbetare hem till dig om du håller på att förbereda ett större projekt eller vill ha hjälp att hitta helt rätt stereo eller hemmabio.

Hitta närmaste Hi-Fi Klubben-butik här

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här