HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Kontakta oss

Har du frågor, ris eller ros till Hi-Fi Klubben? Eller behöver du hjälp med mer skräddarsydda lösningar? Kontakta oss!

Hi-Fi Klubbens butiker

Här hittar du adresser, telefonnummer och e-postadresser till alla Hi-Fi Klubbens butiker i Sverige.
Till Hi-Fi Klubbens butiker

Hi-Fi Klubben Kundtjänst – allmänna frågor

Här får du svar på allmänna frågor om Hi-Fi Klubben och våra produkter. 
Tel: 0771-80 00 90 (tonval 3), vardagar 10.00 - 18.00, lördagar 10.00-16.00
[email protected]

Hi-Fi Klubben webbutik

Vill du handla online eller har frågor om postorder/webbutiken kan du kontakta Hi-Fi Klubben Webbutik. (vi svarar på frågor gällande köp/beställning till [email protected] inom 48 timmar på vardagar)
Tel: 031-335 10 10, vardagar 09.00 - 17.00.

Ris eller ros

Har du ris eller ros til oss? Skicka det till oss på följande adress – så når du direkt vår svenska ledning och ger oss chansen att bli ännu bättre som kvalitetsleverantör av ljud & bildprodukter:. 
[email protected]

Hi-Fi Klubben Solutions – för dig som vill ha det lilla extra

I ett led av ständig förbättring och utveckling har Hi-Fi Klubben en separat projektavdelning i Stockholm och Göteborg. Där kan vi hjälpa dig som har behov av mer skräddarsydda lösningar. Ett tillfälle då det är smart att boka upp ett möte med oss, är när du är på väg att bygga nytt eller bygga om. Vi kan tipsa om hur du förbereder för ljud & bild, det är mycket enklare i det skedet än senare.

Med vår erfarenhet, kompetens, samt vårt breda sortiment av ljud- och bildprodukter kan vi utan tvekan ta fram en anläggning som fyller just Era behov. För enkelhetens skull kan du även låta oss sköta allt från projektering till byggnation och installation om så krävs och önskas! Med dagens teknik är det dessutom enklare än någonsin att på ett stilrent sätt integrera en välljudande anläggning i dina lokaler, oavsett om det rör sig om ett eller trettio rum.

Läs mer om Hi-Fi Klubben Solutions

Hur går man till väga?

Det enda Du/Ni behöver göra är att kontakta vår projektledare, så bokar vi in Dig/Er för ett kostnadsfritt rådgivningsmöte. Skicka ett mail eller ring oss så ringer vi upp och bokar ett möte när det passar Dig.

Hi-Fi Klubben Solutions i Stockholm [email protected] 070-090 50 97
Hi-Fi Klubben Solutions i Göteborg [email protected] 031-711 22 60