Hopp til innhold

21 produkter
21 produkter
  H190v
  Hegel H190v
  Integrerad förstärkare
  39 998:- / St.
  H30
  HEGEL H30
  Effektförstärkare
  99 998:- / St.
  P30
  HEGEL P30
  Förförstärkare
  66 998:- / St.
  C55
  Effektförstärkare för installation
  87 998:- / St.
  C54
  Effektförstärkare för installation
  77 998:- / St.
  C53
  Effektförstärkare för installation
  67 998:- / St.

  Suveräna
  musikupplevelser

  Norska Hegel är ett av hifi-branschens mest välrenommerade märken, och recensenter och musikälskare världen över har sedan länge kapitulerat inför de oförglömliga musikupplevelser som strömmar ut från dessa stilrena och solida förstärkare. Hegel kombinerar kristallklara detaljer med analog värme och musikalitet, och det klär alla typer av musik, oavsett om det rör sig om en finstämd kammartrio eller Rammstein på full volym.

  Hegel ger dig analoga ljudkvaliteter när de är som allra bäst. Med Hegel låter det aldrig för varmt eller för kliniskt – det låter bara naturligt och ”rätt”. Det är en av anledningarna till att Hegel står överst på önskelistan hos många High End-entusiaster.

  Kom in på HiFi Klubben och låt oss demonstrera hur Hegel kan ta din musikupplevelse till nya höjder. Det är väl värt en omväg! Läs mer om Hegel.

  Gamle dygder möter
  ny teknik

  Hegel är trogna gamla dygder med tunga, vibrationsdämpade kabinett och enorm strömförsörjning som kan hålla även den mest krävande High End-högtalare i ett orubbligt järngrepp. Men Hegel är inte gammaldags – tvärtom. Deras produkter är fullmatade med avancerad teknik, så du kan njuta av alla dina analoga och dina digitala musikkällor i suverän kvalitet – från vinyl till HD-streaming.

  Kom in på HiFi Klubben och låt oss demonstrera hur Hegel kan ta din musikupplevelse till nya höjder. Det är väl värt en omväg!