Hopp til innhold
61 998:-st.
Okänd leveranstid
Tung och strömstark analog effektförstärkare som kan driva även de väldigt strömkrävande High End-högtalare med total kontroll.

Läs mer:

Beskrivning

Hegel H20 – kompromisslös analog High End-effektförstärkare med enorma strömresurser

 • Ytterst tungt och stabilt konstruerad
 • Kan driva även de mest strömkrävande högtalarna med total kontroll
 • Dual Mono-konstruktion
 • Både balanserad och obalanserad anslutning (XLR/RCA)

H20 är en tung och extremt strömstark analog effektförstärkare som levererar massiva 2 x 200 watt i 8 ohm. Den kommer att driva även de mest strömkrävande High End-högtalare med överlägsen kontroll vid alla ljudstyrkor, och om du inte behöver ett monosteg eller den galna effekten från toppmodellen H30 så kan H20 vara effektförstärkaren du och din anläggning har drömt om i åratal.

Med H20 kan du koncentrera dig på att njuta av den fantastiska ljudbilden, den avgrundsdjupa och kontrollerade basen och det otal detaljer du inte ens visste fanns i musiken innan du hörde den på H20. Här blir varje musiklyssning en sublim upplevelse som gång på gång lockar fram gåshud.

H20 är en förstärkare som perfekt matchar Hegels egen förförstärkare P20 och stora High End-golvhögtalare som till exempel 800-serien från Bowers & Wilkins eller EPICON-serien från DALI. Den solida fronten i aluminium är sparsamt smyckad med Hegel-loggan, på/av-knappen och en diskret lysdiod. Här får du en självsäker och återhållsam presentation, precis som ett isberg där merparten döljer sig under ytan.

H20 finns med svart aluminiumfinish. 


Hegel – kompromisslös kvalitet och autentiskt ljud

Norska Hegel har rötter som går tillbaka till 1980-talet, och genom decennierna har de utvecklats till ett av hifi-branschens mest välrenommerade varumärken bland både recensenter och musikentusiaster. I dag säljs Hegels prisbelönta produkter över hela världen, och de vinner fortfarande tester och hjärtan på löpande band så snart de får chansen att visa sina unika musikaliska kvaliteter.

Hegel har särskilt profilerat sig som en förkämpe för analoga ljudkvaliteter när de är som allra bäst. En Hegel-förstärkare kombinerar kristallklar detaljrikedom med analog värme och musikalitet, och om ditt hjärta klappar för den här kombinationen så kan du inte hitta mycket bättre oavsett prisklass.

Målet är att ge musikälskaren en lyssningsupplevelse som är så naturlig och engagerad som möjligt. Därför använder Hegel verkliga ljud från akustiska instrument och röster från kända artister som främsta referens. Inget annat är gott nog i jakten på det perfekta ljudet. När det är på plats kan du i gengäld spela alla typer av musik i oöverträffad kvalitet – oavsett om det handlar om en finstämd kammartrio eller Rammstein på full volym.

Hegels höga kvalitetsnivå bottnar i hög grad i traditionella dygder som tunga, vibrationsdämpande kabinett och enorma strömförsörjningsresurser som håller även de mest krävande högtalare i ett orubbligt järngrepp. Men utöver detta har Hegel utvecklat och använt en rad avancerade principer inom både analog och digital teknik som du kan läsa mer om på Hegels hemsida . 

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Ytterst tungt och stabilt konstruerad
 • Kan driva även väldigt strömkrävande högtalare med total kontroll
 • Dual Mono-konstruktion
 • Både balanserad och obalanserad anslutning (XLR/RCA)

Begränsningar

 • Kan inte bryggkopplas till mono
 • Bara ett par högtalarterminaler
 • Ingen 12 V trigger in/ut

Videos om H20

Tillbehör till Hegel H20

Tekniska specifikationer

Uteffekt 8 ohm200 watt
Förvrängning (THD)0,006%
Signal/brus-förhållande100 dB
Dämpningsfaktor1000
FörstärkarteknikAnalog

Rekommenderade produkter