HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

unnu 05 Kabeltäckning

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
unnu 05 Kabeltäckning

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

unnu kabellock ger toppskivan på din unnu-möbel en sista snygg touch. Välj en sluten version om du inte behöver dra igenom några kablar. Eller välj en öppen version för standardkablar, TV eller kabelränna. Snyggt utförande i aluminium.

unnu kabellock – en elegant komplettering till din unnu-möbel

Med ett kabellock kan du alltid få en snygg ovansida på din unnu-möbel oavsett hur du använder den. Välj en sluten version (05B) om du inte behöver dra någon kabel genom toppskivan. Det öppna locket med en skåra (05A) passar perfekt om du till exempel har en bordslampa eller en apparat på toppskivan, men om du behöver dra igenom flera eller tjocka kablar – vanligtvis till TV:n – kan du istället välja 05C som har tagits fram för just det ändamålet.

Om din TV hänger på väggen över möbeln blir det snyggast om du döljer kabelbunten i en kabelränna. I så fall kan du använda ett kabellock med en större skåra (05D), som samtidigt passar till unnu-kollektionens egen eleganta kabelränna.

Alla unnu kabellock har eleganta utföranden i aluminium.

Obs! Alla v2-lock passar till alla unnu-möbler, både första och andra generationen. Lock från första unnu-generationen passar däremot inte till v2-möbler.

Specifikationer

  • Kabellock till unnu-möbler
  • Material: Aluminium
  • Finns i flera versioner: Öppet (05A), slutet (05B), öppet för TV (05C), öppet för kabelränna (05D)
  • Obs! Alla v2-lock passar till alla unnu-möbler, både första och andra generationen. Lock från första unnu-generationen passar däremot inte till v2-möbler.

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning