Hopp til innhold
NAD CI580 Musikstreamer

NADCI580Musikstreamer

Smart 4-zoners musikstreamer som tagits fram för dig som vill bygga upp en komplett installationslösning med multiroom-systemet Bluesound.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

NAD CI580 – multiroom-musikstreamer med 4 stereozoner för professionella Bluesound-installationer och inbyggnadslösningar

CI580 är en kompakt stereo-multiroom-musikstreamer som tagits fram för att användas i inbyggnadslösningar (CI) och professionella installationer, till exempel i större hem, kontorsbyggnader, restauranger m.m. Med en eller flera CI580 kan du utan problem bygga upp en permanent installation och styra alltsammans trådlöst via samma användarvänliga Bluesound-app.

Tillsammans med en lämplig effektförstärkarlösning – givet vore någon av NAD:s egna effektförstärkare CI 940 och CI 980 – kan du samla all elektronik i ett teknikskåp eller 19-tums standardrack och sedan bara dra ut högtalarkablar till varje rum. Sen har du en otroligt flexibel och stabil lösning. CI580 är kompatibel med flera avancerade styrsystem på marknaden, och utbyggnadsmöjligheterna är så många och så genomtänkta att du alltid kommer att kunna bygga ut systemet – nästan avsett vilka behov som uppstår.

En integrerad del av Bluesound-systemet
När CI580 väl är installerad och konfigurerad spelar den smärtfritt tillsammans med resten av Bluesound-systemet via Bluesound-appen. Om du vill ha en mobil lösning i ett eller flera rum kan du lägga till trådlösa Bluesound-högtalare, en soundbar-högtalare till TV:n, samtidigt som du kan ansluta externa ljudkällor både analogt och digitalt eller via USB-lagringsmedia och skicka ljudet vidare kors och tvärs mellan de olika zonerna.

NAD CI580 finns i svart finish.

Du hittar mer detaljerad information på tillverkarens hemsida

Höjdpunkter

  • Väldigt flexibel lösning för CI och professionella installationer, t.ex. i större hem eller restauranger
  • 4 stereozoner (spelar oberoende av varandra eller perfekt synkroniserade)
  • Kan enkelt byggas ut med en eller flera CI580 i 19-tumsrack (extrautrustning)
  • Integrerar till 100 % med resten av multiroom-systemet Bluesound, inkl. Bluesound-appen
  • Både optisk, koaxial och analog L/R-ljudutgång (fast eller variabel)

Tekniska specifikationer

D/A-omvandling (ljud)32-bit/192kHz - 24-bit/192kHz
FjärrkontrollNej
TimerNej
Color descriptionSvart

Tillbehör till NAD CI580