Hopp til innhold

NAD

NAD är ett av Hi-Fi Klubbens mest älskade märken, och det är ingen tillfällighet. De lägger nämligen manken till för att ge dig ljudkvalitet och råstyrka för varenda krona. Gillar du tungt ljud utan bling, överflödiga knappar och andra lustigheter så kommer du inte undan NAD!

  • Maximalt fokus på ljudkvalitet och råstyrka
  • Lösningar till både musik, hemmabio och iPod
  • Både budgetklass och High End
  • Enkel och funktionell design
  • En rad modeller kan uppgraderas med moduler
69 produkter
Integrerad förstärkare
9 998:- / st.
Integrerad förstärkare
17 998:- / st.
Musikanläggning med streaming
29 998:- / st.
Stereoförstärkare med streaming
6 998:- / st.
Stereoförstärkare med streaming
5 698:- / st.
Stereoförstärkare med streaming
7 998:- / st.
Stereoförstärkare med streaming
5 998:- / st.
Effektförstärkare
8 998:- / st.
Flerkanalig effektförstärkare
42 998:- / st.
RIAA-förstärkare
1 698:- / st.
Hemmabioreceiver
29 998:- / st.
Förförstärkare
37 998:- / st.

Tungt ljud i mer än 40 år

Ända sedan deras lilla gråa 3020-förstärkare ryckte undan mattan under den etablerade Hi-Fi-branschen 1977 har NAD stått för marknadens bästa ljud till priset – oavsett prisklass. NAD handlar inte om bling och enkla lösningar. Allt som finns är det som behövs – och inget mer! I gengäld blir det pengar över till att göra saker och ting på rätt sätt. Med NAD:s unika MDC-moduler kan en rad modeller till och med uppgraderas så att du inte behöver byta ut hela apparaten för att få de senaste funktionerna.

Skapad för verkligheten

Data på pappret är en sak, verkligheten en annan. En NAD-produkt tas fram för att spela riktig musik i högtalare ute i verkligheten – inte sinustoner i ett laboratorium. Det betyder kvalitetskomponenter, tokstarka strömförsörjningar och en konstruktion där varje teknisk lösning andas ljudkvalitet. En av dessa är den unika PowerDrive-tekniken som får en NAD-förstärkare att spela både högre och renare än konkurrenterna i samma klass. Så var det när den legendariske chefkonstruktören Bjørn Erik Edvardsen gjorde 3020-stärkaren – och så är det än idag!

Dina öron ljuger aldrig

NAD-ljudet är alltid otroligt rent, dynamiskt och medryckande, oavsett om du lyssnar på musik i stereo eller avnjuter flerkanaligt surroundljud i din hemmabio. Varje NAD-produkt ända från allt-i-ett-högtalare för iPod till tunga High End-förstärkare har tagits fram för att ge dig ljudupplevelser i särklass. Så glöm allt det där om specifikationer och förlita dig på dina öron!