Hopp til innhold

NADHTR 8Fjärrkontroll

Solid och genomtänkt programmerbar fjärrkontroll som kan ersätta upp till åtta andra fjärrkontroller. Både till NAD och andra anläggningar, inkl. B&O.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

NAD HTR 8 – solid programmerbar fjärrkontroll

HTR 8 är en solid och genomtänkt programmerbar fjärrkontroll som kan ersätta upp till åtta andra fjärrkontroller. Den har tagits fram för att matcha NAD:s egna produkter men kan även användas till andra anläggningar där du vill samla alla funktioner – inklusive TV:ns och projektorns – i en och samma fjärrkontroll.

HTR 8 kan redan från fabrik styra alla nyare NAD-produkter, men du kan även läsa in kommandon från andra tillverkare, inklusive B&O.

Genomtänkt och bekväm användning

Med HTR 8 behöver du aldrig undra över vilken apparat du styr. Knappen för den aktuella apparaten lyser nämligen varje gång du aktiverar en funktion. Knapparna är bakgrundsbelysta, vilket gör att du kan använda din fjärrkontroll även om det är mörkt i rummet – en stor fördel i hemmabion. Utöver detta kan du programmera makron så att du med en enkelt knapptryckning t.ex. kan starta alla apparater, välja ingång på förstärkaren och starta en Blu-ray-film.

Tillsammans med NAD:s hemmabioreceivrar kan du direkt reglera ljudstyrkan i center- och bakhögtalare samt subbas. Den smarta punch-through-funktionen gör att du dessutom har direkt tillgång till de vanligaste funktionerna, som t.ex. volymkontroll, utan att först behöva växla över till en ny apparat.

Tekniska specifikationer

Bredd emballage (cm)7
FärgGrå
Höjd emballage (cm)6
Längd emballage (cm)29
Vikt (kg)0,29
Vikt emballage (kg)0,29