Hopp til innhold
NAD
Uppgradering

NAD MDC BluOS 2i Bluesound

5 998:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Bygg in Bluesound i din NAD MDC-förstärkare. Sen har du trådlös High End-streaming utan kablar och extra apparater i hyllan.

Läs mer:

Beskrivning

NAD MDC BluOS 2i – bygg in Bluesound i din NAD-förstärkar

 • Helt trådlös Bluesound-streaming med styrning via app, multiroom, AirPlay 2 (kommande gratis uppdatering) och Bluetooth (inkl. aptX) utan kablar eller extra apparater
 • Ger tillgång till Spotify Connect, TIDAL och andra streamingtjänster
 • Stödjer 24-bitars HD-ljud, inkl. MQA (via TIDAL HiFi)
 • Förberedd för röststyrning via Alexa och Siri (kräver smarthögtalare)
 • Exklusiv asynkron teknik och superkort signalväg ger högsta möjliga digitala ljudkvalitet
 • Passar inte till modellerna NAD C3050 / C399 / C389
MDC BluOS 2i är en högkvalitativ Bluesound-uppgraderingsmodul som passar NAD:s stereoförstärkare M12, M32, C390DD, C388 och C368. Du får full musikstreaming via Bluesound (inkl. Spotify Connect, TIDAL m.fl.) samt wifi, AirPlay 2 (C368/C388), Bluetooth och smidig styrning av musiken via app.

Allt det här sker med den bästa digitala ljudkvalitet som går att uppbåda idag. Och det är bara början! Modulen integrerar nämligen perfekt med resten av Bluesound-systemet, vilket gör att du snabbt kan lägga till ytterligare trådlösa Bluesound-enheter och streama musik i toppkvalitet i hela ditt hem.

Förberedd för röststyrning
MDC BluOS 2i är förberedd för röststyrning* via Amazon Alexa och Apple Siri. Med röststyrning kan du sköta en rad grundläggande funktioner, som t.ex. ljudstyrka och upp/ned och play/paus/hoppa över. Inom en snart framtid kommer du även att kunna välja ett flertal andra kommandon som ger dig en helt ny upplevelse med din Bluesound-produkt.

Tänk på att röststyrning kräver att du har en separat röststyrningsenhet kopplad till ditt nätverk tillsammans med MDC BluOS 2i, till exempel din smartphone eller en separat högtalare med röststyrning som finns för en billig peng.

Förberedd för Alexa och Siri (kräver smarthögtalare).

Monteringen av MDC BluOS 2i kan utföras direkt i någon av HiFi Klubbens butiker. Monteringen ingår i priset. Kontakta närmsta butik för att köpa modulen.
* Väntar på aktivering från Bluesound.

Bluesound under ytan – en perfekt streaminglösning

Med MDC BluOS 2i-modulen inbyggd i din NAD-förstärkare har du dagens mest välljudande streamingsystem till hands i din smartphone eller surfplatta – utan att ha ännu en apparat i hyllan! Modulen ger dig praktiskt taget samma funktioner som musikstreamern Bluesound NODE2i, men tack vare den ultrakorta och 100 % digitala signalvägen har du möjlighet att få ännu högre ljudkvalitet än med den separata spelaren.


Streaming i lyxklassen med 24 bit

De bästa av dagens streamingtjänster – t.ex. TIDAL – ger dig musik i full förlustfri CD-kvalitet som du kan njuta av fullt ut via Bluesound. Du kan spela det förlustfria ljudformatet MQA i 24 bit, som redan är tillgängligt på TIDAL HiFi.

Du kan rippa din CD-samling förlustfritt och lyssna trådlöst från en dator eller nätverkshårddisk, alternativt direkt från ett USB-minne eller en hårddisk via USB-porten på baksidan. Som kronan på verket kan du botanisera i ett snabbt växande utbud av musik i 24 bit på internet som sopar mattan med CD-formatet. Streaming har tagit steget in i High End-klassen!


AirPlay 2 – streaming och multiroom för Apple-fans

AirPlay 2 är en Apple-teknik som via din iPhone/iPad ger alla trådlösa AirPlay 2-högtalare avancerad multiroom-funktionalitet. AirPlay 2 är integrerad i operativsystemet Apple iOS, så praktiskt taget varenda app som kan spela ljud – inklusive YouTube och Netflix – kan streama ljudet direkt till högtalare och anläggningar med AirPlay 2. Med andra ord kan du via iOS kombinera ditt Bluesound-system med AirPlay 2-kompatibla högtalare och anläggningar från andra tillverkare, vilket ger dig ännu mer flexibla möjligheter när du komponerar ditt multiroom-system.


Suverän flexibilitet med MDC-moduler

NAD:s geniala MDC-moduler gör det möjligt att uppgradera din NAD-förstärkare eller -receiver med både existerande och framtida funktioner. Det här gör att du kan få precis de funktioner du vill ha och slipper betala för något som du inte behöver. När utvecklingen tar ett steg framåt kommer du att få möjlighet att uppgradera till det senaste via nya MDC-moduler utan att behöva byta ut hela apparaten. Det här är ett unikt koncept som sedan länge visat sig göra NAD:s hemmabioreceivrar till vinnare.


MDC-modulerna monteras i din Hi-Fi Klubben-butik och montering ingår i modulernas priser.


Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Full Bluesound-streaming utan kablar och extra apparater i hyllan
 • Via Bluesound-appen får du tillgång till Spotify Connect, TIDAL och andra streamingtjänster
 • Förberedd för röststyrning via Alexa och Siri (kräver smarthögtalare)
 • Apple AirPlay 2 (kommande gratis uppdatering) och Bluetooth (inkl. aptX)
 • Trådlös streaming från dator och nätverkshårddisk
 • Stödjer 24-bitars HD-ljud, inkl. MQA (via TIDAL HiFi)
 • Avspelning av musikfiler direkt från USB-media
 • Exklusiv asynkron teknik och superkort signalväg ger högsta möjliga ljudkvalitet
 • Integrerar perfekt med övriga trådlösa spelare i Bluesound-systemet

Begränsningar

 • Andra apparater som är anslutna till NAD-förstärkaren kan inte spelas via multiroom-funktionen i Bluesound
 • Om du köper en ny förstärkare kan du inte flytta över modulen på samma sätt som med en extern streamer

Tekniska specifikationer

FärgSvart
Vikt (kg)0,35
Höjd emballage (cm)6
Längd emballage (cm)29
Vikt emballage (kg)0,37
Bredd emballage (cm)16,5

Recensioner


4.6
23 recensioner
5
17
4
4
3
1
2
2
1
0