Hopp til innhold

NADVM130 4K/UHD VideoMDC-modul

Ge din NAD-hemmabioreceiver HDMI med UltraHD/4K-video. Samtidigt kan du bygga ut med trådlös multiroom-streaming av musik via Bluesound.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

NAD VM130 – MDC-insticksmodul för 4K/UHD-video till NAD T758 och T757

VM130 är en MDC-modul för 4K/UHD-video som passar de mindre modellerna av NAD:s MDC-konstruerade hemmabioreceivrar T758 och T757. Din receiver uppgraderas så att den kan hantera UltraHD-bildkvalitet, och som extra bonus kan du lätt bygga ut med trådlös multiroom-streaming via Bluesound. Modulen ger dig 3 x HDMI-ingångar och 1 x HDMI-utgång.

Modulen är särkilt relevant om du både har en 4K-TV och en 4K bildkälla. Om du inte har det, kan du välja bort denna uppgradering utan att sakna något jämfört med idag.

VM130 är en förutsättning för att utnyttja NADs AM230 Dolby Atmos MDC-modul (köps separat). Med Dolby Atmos kan du få höjd-dimensionen med i filmljudet och uppnå en fram till nu ohörd realism i upplevelsen.

Obs! Tänk på att receivern får en HDMI-ingång mindre när VM130 installerats (jämfört med de ursprungliga 4).

Förberedd för trådlös multiroom-streaming via Bluesound
Med BluOS Upgrade-paketet (extra tillbehör) kan du på ett kick aktivera marknadens mest avancerade och välspelande trådlösa multiroom-musiksystem – Bluesound – i din NAD-receiver. Du ansluter bara dongeln till USB-porten på VM130 och konfigurerar den en gång. Sen har du all världens musik inom räckhåll via din smartphone eller surfplatta.

Inte nog med att du kan spela oändliga mängder trådlös musik direkt på anläggningen. Du får samtidigt möjlighet att bygga ut med trådlös musik i hela ditt hem. När VM130 är monterad blir din receiver en integrerad del av ditt Bluesound-system med trådlösa högtalare och musikstreamers i alla rum du vill. Dessutom har du såklart riktigt stort ljud på huvudanläggningen – utan ännu en apparat i hyllan.

VM130 passar till T758, T757 och T757 v2.

Montering av VM130 kan utföras direkt i någon av Hi-Fi Klubbens butiker. Monteringen ingår i priset. Kontakta närmsta butik för att köpa modulen.

Höjdpunkter

  • Ger videodelen i din äldre NAD MDC-receiver nytt liv
  • Stödjer HDMI 2.0 med 4K/UHD-standarden
  • 3 x HDMI-ingångar, 1 x HDMI-utgång
  • Förberedd för Bluesound/wifi via BluOS Upgrade Kit (köps separat)
  • Montering ingår i priset

Vår
Expertbedömning

  • Stödjer HDMI 2.0 med 4K/UHD-standarden
  • 3 x HDMI-ingångar, 1 x HDMI-utgång
  • Stödjer CEC/ARC (Audio Return Channel)
  • Förberedd för Bluesound via BluOS Upgrade Kit (köps separat)
  • Möjliggör montering av NAD AM230 Dolby Atmos MDC-modul (köps separat

Tekniska specifikationer

Bredd emballage (cm)16
FärgSvart
Höjd emballage (cm)6
Längd emballage (cm)29
Vikt (kg)0,23
Vikt emballage (kg)1