Hopp til innhold

Ortofon2M BronzeMM-pickup

Fine Line-slipningen och silvertråd i spolen ger dig en musikalisk upplevelse som du annars måste upp i MC-klassen för att hitta.
st.3 790:-
Förväntad i lager den 8 april 2023.
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Frekvensområdet går nästan linjärt ända upp till 29 000 Hz vilket är extremt mycket för Moving Magnet-pickuper och endast överträffas av den absoluta toppmodellen 2M Black. Den avancerade och oinfattade Fine Line-diamanten i det närmaste dammsuger skivspåren efter den allra finaste informationen. Den breda kontaktytan mot spårväggarna innebär också att Bronze har låg förvrängning och följer spåren enastående även vid ett relativt lågt nåltryck som det rekommenderade 1,5 gram. Det medför ett markant lägre slitage på dina dyrbara vinylskivor.

Själva höljet är gjort av det nyutvecklade materialet Noryl, en revolutionerande blandning av glas och plast som ser till att man har en väldigt stabil och resonansfattig grund för den känsliga tekniken inuti pickupen. Precis som i den billigare 2M Red så är magnetstrukturen Ortofons egen uppfinning ”Split Pole”, som tar bort störande ”brus” i magnetfältet och garanterar ett väldigt linjärt och vidsträckt frekvensomfång. I Bronze har tekniken förfinats ytterligare genom att de hårstråtunna kopparledarna i pickupen fått en silverbeläggning.

Ortofon BRONZE och BLACK är kompatibla med varandra både fysiskt och elektriskt.

GRATIS MONTERING: Om du köper en ny pickup på Hi-Fi Klubben monterar vi den gratis på din skivspelare. Mer info får du i din Hi-Fi Klubben-butik.

Videos om Ortofon 2M Bronze

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång vid -3 dB20-29.000 Hz
Kanalseparation vid 1 kHz26 dB
Kanalseparation vid 15 kHz15 dB
Komplians22 µm/mN
PickuptypMoving Magnet
Rekommenderat nåltryck1,5 g
Spårning80 μm
StiftNude Fine Line
Utspänning (mV)5

Tillbehör till Ortofon 2M Bronze

Rekommenderade produkter