Hopp til innhold
Ortofon
MM-pickup

Ortofon Concorde Music Black LVB 250 Stylus

10 449:-st.
Förväntad i lager den 17 september 2024.
Ersättningsnål till pickupen Concorde Music Black LVB 250. Naken Shibata-diamant och nålrör bor ger dig en oförglömlig ljudupplevelse.

Läs mer:

Beskrivning

Ortofon Concorde Music Black LVB 250 Stylus – ersättningsnål till Concorde Music Black LVB 250

  • Naken Shibata-diamant på bor-nålrör.
  • Ytterst väl lämpad för akustisk musik
  • Passar till alla pickup-modeller i Concorde Music-serien

Ortofon Concorde Music Black LVB 250 Stylus är en separat nålinsats till den exklusiva pickupen Concorde Music Black LVB 250. Den nakna Shibata-slipade diamanten är monterad på ett nålrör av Bor, och resultatet är en oförglömlig ljudkvalitet, inte minst till akustisk musik där du kan njuta av även de allra mest mikroskopiska detaljerna i en stor och extremt realistisk ljudbild.

Concorde Music Black LVB 250 Stylus är mekaniskt och elektriskt kompatibel med alla övriga modeller i Concorde Music-serien. På så sätt kan du nöja dig med att byta ut nålinsatsen om du vill uppgradera någon av de billigare modellerna. Det här är absolut väl värt att beakta när det ändå är dags att byta ut den gamla nålen på grund av slitage.

Angivet pris gäller endast själva nålinsatsen.

GRATIS MONTERING

HiFi Klubben hjälper dig gärna att hitta en pickup som passar perfekt till just din skivspelare. Om du köper en ny pickup på HiFi Klubben monterar vi den gratis på din skivspelare. Mer information får du i din HiFi Klubben-butik.

Tekniska specifikationer

FärgSvart
Vikt (kg)0
Höjd emballage (cm)3,6
Längd emballage (cm)3,6
Vikt emballage (kg)0,01
Bredd emballage (cm)3,6