Hopp til innhold
Ortofon
Ersättningsnål

Ortofon Stylus 2M Black LVB 250

10 129:-st.
Okänd leveranstid
Ersättningsnål till den EISA-belönade pickupen 2M Black LVB 250. Naken Shibata-diamant och nålrör bor ger dig en oförglömlig ljudupplevelse.

Läs mer:

Beskrivning

Ortofon Stylus 2M Black LVB 250 – ersättningsnål till 2M Black LVB 250, 2M Black och 2M Bronze

  • Naken Shibata-diamant på bor-nålrör.
  • Ytterst väl lämpad för akustisk musik
  • Passar till 2M Black LVB 250, 2M Black och 2M Bronze, inkl. 2MR-versioner

Ortofon Stylus 2M Black LVB 250 är en separat nålinsats till den exklusiva pickupen 2M Black LVB 250. Den nakna Shibata-slipade diamanten är monterad på ett nålrör av Bor, och resultatet är en oförglömlig ljudkvalitet, inte minst till akustisk musik där du kan njuta av även de allra mest mikroskopiska detaljerna i en stor och extremt realistisk ljudbild.

Stylus 2M Black LVB 250 är mekaniskt och elektriskt kompatibel med Ortofon-pickuperna 2M Black LVB 250, 2M Black och 2M Bronze, inkl. 2MR-versionerna. På så sätt kan du nöja dig med att byta ut nålinsatsen om du vill uppgradera någon av de billigare modellerna. Det här är absolut väl värt att beakta när det ändå är dags att byta ut den gamla nålen på grund av slitage.

Angivet pris gäller endast själva nålinsatsen.

GRATIS MONTERING

HiFi Klubben hjälper dig gärna att hitta en pickup som passar perfekt till just din skivspelare. Om du köper en ny pickup på HiFi Klubben monterar vi den gratis på din skivspelare. Mer information får du i din HiFi Klubben-butik.

Vad gör en pickup bra?

Du kan läsa mer om Ortofons produkter och fördjupa dig i detaljerna på deras hemsida här. Få insikt i vad som definierar en bra pickup, och lär dig mer om teknologin och materialen bakom Ortofons produkter. Annars vet vi allt om Ortofon i våra butiker, där vi alltid är redo att hjälpa till.

Tekniska specifikationer

FärgSvart
Vikt (kg)0,01
Höjd emballage (cm)4
Längd emballage (cm)4
Vikt emballage (kg)0,01
Bredd emballage (cm)4