Hopp til innhold
Philips 65OLED934 OLED-TV

Philips65OLED934OLED-TV

4K OLED-TV i High End-klass med specialdesignat B&W-högtalarsystem, Ambilight och fantastisk bildkvalitet. Så bra det kan bli i dag!

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Philips 65OLED934 – 65-tums 4K OLED-TV i High End-klass med fantastisk bildkvalitet, 3-sidig Ambilight och ljud från Bowers & Wilkins

65OLED934 är en 4K-OLED-TV i High End-klass som är en av marknadens absoluta toppmodeller både vad gäller bild och ljud. Beteckningen OLED+ från Philips berättar också att du här får en TV-upplevelse utöver det vanliga. Kombinationen av en exklusiv OLED-panel, avancerad P5-bildbehandling och ett dedikerat högtalarsystem i separat kabinett från Bowers & Wilkins är inte vardagsmat oavsett vilken prisklass du tittar på.

En annan läcker detalj är det 3-sidiga Ambilight-systemet som via lysdioder på TV:ns sidor lyser upp väggen bakom TV:n i färgsprakande nyanser som matchar scenerna på skärmen. Om du har din TV stående nära väggen kan du se fram emot en bokstavligt talat helt ny TV-upplevelse, där bilden på skärmen och Ambilight suger in dig i stämningen. Om du ändå föredrar en ren TV-bild kan du ställa in funktionen på diskret vitt ljus eller koppla ifrån Ambilight helt.

Extra bra TV-ljud från Bowers & Wilkins
65OLED934 är utrustad med ett raffinerat ljudsystem från den världskända engelska hifi-högtalartillverkaren Bowers & Wilkins. Den separata högtalaren under skärmen rymmer ett komplett 2.1.2-kanaligt system, elegant dolt bakom ett akustiskt transparent frontskydd från den danska High End-tillverkaren Kvadrat. Det ger dig ett fint TV-ljud för både film och vanliga TV-program. Via de två uppåtriktade elementen kan högtalaren även ge dig en viss höjddimension i ljudet när du tittar på filmer producerade med Dolby Atmos-surround.

Högtalaren är elegant integrerad i det tillhörande matchande bordsstativet. Om du föredrar att montera TV:n på väggen använder du det medföljande fästet för att montera högtalaren under skärmen. Sedan kan du fritt välja bland alla de VESA-väggfästen som finns på marknaden.

Exklusiv och avancerad bildbehandling med P5
65OLED934 stödjer HDR-standarden som med äkta HDR-material kan frigöra hela potentialen hos den digitala bildtekniken. Den exklusiva och avancerade P5-bildbehandlingen ser till att även bildkällor (HDTV, Blu-Ray m.m.) som inte är UHD skalas upp och får optimal och intelligent behandling så att skärpa, detaljer och färger kan presenteras på skärmen i fantastisk kvalitet.

Android TV och Chromecast built-in ger dig en hel rad nya spännande Smart TV-funktioner, och med dubbla TV-mottagare och paus-/inspelningsfunktion via USB bestämmer du själv när du vill se dina favoritprogram. Du får även möjlighet att röststyra TV:n via Google-assistenten. Funktionen är redo att användas så snart Google aktiverar den i Sverige.

65OLED934 finns i svart metallutförande. Specialdesignat bordsstativ och integrerat högtalarsystem från Bowers & Wilkins medföljer.

Tekniska specifikationer

Color descriptionSvart

Tillbehör till Philips 65OLED934