Hopp til innhold
Philips
LED-TV

Philips Ambilight TV The One PUS8949

12 990:-st.
Förr 17 990:-Spara 5 000:-
Skärmstorlek
65 tums
Okänd leveranstid
  -
Läcker 4K LED-TV med 3-sidig Ambilight, Dolby Vision och superfin bildkvalitet. Redo för stora upplevelser med film, serier och gaming.

Läs mer:

Beskrivning

Philips The One PUS8949 – läcker 4K LED-TV med Ambilight, P5 Perfect Picture-processor och Dolby Vision

 • 4K LED-TV med P5 Perfect Picture-processor
 • 3-sidig Ambilight
 • Dolby Vision
 • Flera avancerade gaming-funktioner, inkl. VRR/120 Hz
 • Titan OS med inbyggd Chromecast

The One PUS8949 är en toppmodern 4K LED-TV med P5 Perfect Picture-processor, Dolby Vision och 3-sidig Ambilight. Denna läckra kombination ger dig en TV-upplevelse i lyxklassen oavsett om det står film, serier eller gaming på menyn. The One PUS8949 rymmer nämligen också ett pärlband av tekniska finesser som säkerställer en blixtsnabb och flytande återgivning av dina spel. Allt sammantaget en gedigen kvalitets-TV till ett riktigt bra pris.

Ambilight – ett snyggt färgskådespel i ditt vardagsrum

Pricken över i är det spännande 3-sidiga Ambilight-systemet som via lysdioder på TV:ns sidor lyser upp väggen med ett snyggt färgskådespel som matchar det som händer på skärmen. Om du har din TV placerad nära väggen bakom så kan du här bokstavligt talat se fram emot en helt ny TV-upplevelse där skärmbild och Ambilight suger in dig i stämningen fullständigt. Men om du föredrar en ren TV-bild så kan du ställa in funktionen på diskret vitt ljus eller koppla ifrån Ambilight helt.

Avancerad bildbehandling med P5 Perfect Picture

Den avancerade P5 Perfect Picture-bildbehandlingen ser till att även bildkällor som inte är UHD (HDTV, Blu-Ray m.m.) presenteras med en fin kvalitet på skärmen. Titan OS och Chromecast built-in ger dig en hel rad nya och spännande Smart TV-funktioner. Via fjärrkontrollen eller en separat smarthögtalare får du även möjlighet att röststyra TV:n (Google Assistant/Amazon Alexa).

Obs: HiFi Klubben rekommenderar dock att du kopplar in ett par aktiva högtalare, en soundbar eller en separat stereo- eller hemmabioanläggning så att ljudet håller samma höga klass som bilden.

The One PUS8949 finns med svart finish (Anthracite Grey). 

Titan OS med Chromecast built-in – ett oändligt universum av streaming

Chromecast är en genial funktion som medföljer Titan OS-plattformen. Med Chromecast inbyggd i TV:n kan du via din smartphone eller surfplatta streama ljud och bild från alla de online-tjänster som redan stödjer funktionen. Det här inkluderar bl.a. Netflix, HBO, YouTube och många, många fler. Du väljer bara din TV som mediaspelare från din mobila app – så visas det på TV-skärmen medan du styr allt från din telefon (både Android och iOS).

Det riktigt smarta är särskilt det att appen inte ens behöver vara inbyggd i TV:n. Så länge Chromecast stöds av din mobila enhet kan du använda funktionen. Det ger dig betydligt fler möjligheter än du får i andra Smart TV-plattformar. Du kan också spegla Google Chrome-fönster trådlöst från Mac/PC på TV:n.

Med Chromecast fungerar din smartphone/surfplatta som fjärrkontroll istället för som mediespelare, precis som t.ex. Spotify Connect. Själva uppspelningen av mediematerialet sker direkt från TV:n via ditt nätverk. Det ger dig mycket bättre batteritid, och om du t.ex. har sett en halv film på Netflix på väg hem på tåget, kan du pausa den och sedan fortsätta titta på TV:n så snart du kommer innanför dörren där hemma.

Auto Game Mode – gaming på storskärm som måste upplevas

Har du en spelkonsol eller PC kopplad direkt till TV:n via HDMI optimerar Auto Game Mode din spelupplevelse. Då skickas bildsignalen förbi flera av TV:ns inbyggda processorer och du får en blixtsnabb och mjuk respons precis som på en datorskärm. På The One PUS8949 får du bl.a. HDMI 2.1-funktionerna VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode) och HFR (High Frame Rate, 4K/120). Med Philips egen Game Bar har du också en komplett kontrollpanel dedikerad uteslutande för gaming.

Se världens bästa filmer och serier med streaming

Som ägare till The One PUS8949 du smidig tillgång till video-streamingtjänster som t.ex. Netflix. Med ett abonnemang får du tillgång till nästan obegränsade mängder filmer och TV-serier över nätet, och både ljud och bild är i toppkvalitet samtidigt som utbudet av filmer och serier i äkta 4K/UHD/HDR-kvalitet snabbt blir allt större.

Knivskarp digital bildkvalitet via antenn, kabel-TV och satellit

The One PUS8949 har inbyggda DVB-T2-, DVB-C- och DVB-S2-mottagare för knivskarp och störningsfri digital-TV (inkl. HDTV) via både antenn, kabel-TV och parabol/satellit (Canal Digital). Det här gör att du inte behöver någon separat digitalbox och ännu en fjärrkontroll när du ska njuta av suverän digital bildkvalitet. 

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • 4K LED-TV med P5 Perfect Picture-processor
 • 3-sidig Ambilight
 • Dolby Vision
 • Flera avancerade gaming-funktioner, inkl. VRR/120 Hz
 • Två HDMI-ingångar är HDMI 2.1-kompatibla
 • Chromecast och Airscreen
 • Calman Ready
 • Vridbar fot (på 65 tum och mindre)

Begränsningar

 • Endast standard-Ambilight
 • Ingen Apple AirPlay
 • Ingen direkt skärmspegling från/till telefon
 • Ingen paus-/inspelningsfunktion eller dubbla TV-mottagare
 • Ingen separat anslutningsbox
 • Inte HDMI 2.1 på alla HDMI-ingångar

Tillbehör till Philips Ambilight TV The One PUS8949

Tekniska specifikationer

Upplösning4K Ultra HD
Skärmteknologi LED
HDR-Format Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG
Refresh-rate 120 Hz
Bildprocessor P5 Perfect Picture-processor
Game modeJa

Rekommenderade produkter