Hopp til innhold

Pro-JectClamp itSkivspelartillbehör

En nära kontakt mellan skiva och skivtallrik ger mindre resonans och bättre ljud. Här har du en läcker skivklämma som klarar den här uppgiften galant.
st.990:-
Förväntad i lager den 25 mars 2023.
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Pro-Ject Clamp it – låt skivklämman ta bort resonansen

Clamp it är en elegant skivklämma som kan förbättra ljudet hos din vinylsamling genom att ta bort resonansen mellan skiva och skivtallrik under avspelning. Clamp it är en skivklämma av skruvtyp och fästs över centrumtappen ovanpå skivan. På så sätt kan du själv bestämma trycket, vilket kan vara en fördel om t.ex. skivan är ojämn.

Vissa andra skivklämmor fungerar som så att en tung vikt läggs ovanpå skivan. Då är det inte möjligt att reglera trycket på centerlagret individuellt, som du kan med Clamp it. Den tyngre skivklämman kan ge ökat brum från billigare skivspelare, där centrumlagret inte är avsedd för den extra belastningen.

Clamp it har ett otroligt läckert utförande i svarvat aluminium och läder, och kommer rent visuellt att göra din skivspelare extra elegant.

Obs: Vissa skivspelare har så kort centertap så Clamp it inte kan gripa tag om den. Detta gäller t.ex. Argon TT-1 och NAD C556 (då centrumlagret på dessa modeller inte är avsedda för extra vikt, rekommenderar vi att inte använda Clamp it på dessa modeller).

Tekniska specifikationer

Bredd emballage (cm)11
FärgSilver
Höjd emballage (cm)4
Längd emballage (cm)11
Vikt (kg)0,21
Vikt emballage (kg)0,21

Recensioner


5.0
2 recensioner
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Danny
Nederländerna
3/2/2023

Med något förvrängda plattor märker du skillnaden väl. Med rätt belysning gör motivet på knappen det till en riktigt fin syn på en roterande platta.

Danny
Nederländerna
jon
Norge
10/1/2022

Fungerar mycket bra

jon
Norge