Hopp til innhold
RHA
Hörlurar

RHA MA650i Lightning

698:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läckra in-ear-hörlurar med bra ljud, direkt anslutning till Apple Lightning-port och kontroll/mikrofon för musik, samtal och röststyrning.

Läs mer:

Beskrivning

RHA MA650i Lightning – välbyggda in-ear-hörlurar med Apple Lightning-kabel, iOS-kontroll och fint ljud

  • Apple Lightning-anslutning med inbyggd D/A-omvandlare
  • Imponerande klar ljudkvalitet
  • Läcker design med finish i aluminium
  • iOS-kontroll med mikrofon för samtal och röststyrning på kabeln
  • 7 par öronadaptrar medföljer för optimal anpassning och komfort
MA650i Lightning är läckert byggda in-ear-hörlurar som levererar en imponerande klar och naturtrogen ljudkvalitet som vida överträffar den i de snäckor som medföljer din iPhone eller iPad. Om du föredrar hörlurar med kabel – till exempel för att slippa ladda dem i tid och otid – får du riktigt mycket bra ljud för en rimlig slant här.

Du behöver inte heller bry dig om någon klumpig Lightning-adapter. Den inbyggda D/A-omvandlaren ser nämligen till att hörlurarna kan anslutas direkt till Lightning-porten, precis som med den gamla hederliga minijack-kontakten. Skillnaden är bara att du nu får äkta digitalt ljud i öronen, vilket låter mycket bättre .

Massor av härliga finesser
Kabeln har inbyggd mikrofon och iOS-fjärrkontroll på kabeln (volym, start/stopp, nästa/föregående). Via kontrollen kan du också använda hörlurarna för samtal och röststyrning via Siri och Google-assistenten. Du kan alltså hantera både samtal, musikval m.m. med händerna fria.

Öronsnäckorna har ett snyggt, solitt utförande i aluminium, kabeln är designad för att minimera trassel och störande ljud, och med 7 par medföljande öronadaptrar, inkl. ett par i Comply-skum hittar du garanterat en storlek som ger dig många sköna lyssningstimmar.

RHA MA650i Lightning finns med i silvrigt aluminium-utförande. Etui och öronadaptrar i olika storlekar och material medföljer.

RHA – Sound. Engineered
RHA är en förhållandevis ny tillverkare när det gäller hörlurar. I gengäld har det gått raskt framåt för det här brittiska företaget som grundades av de två ljudentusiasterna Andrew Reid och Lewis Heath med ett förflutet som ingenjör respektive artist. De två gav sig i kast med att skapa hörlurar som först och främst skulle låta fantastiskt, och därnäst se fantastiska ut.

Med sina konstanta innovationer och sin nya, avancerade teknik tog RHA recensenterna med storm, och företaget etablerade sig snabbt som en av de mest respekterade aktörerna på marknaden.

Ljudet i första hand
RHA insisterar på att sätta ljudet först Allt från valet av material till vad de prioriterar att lägga pengarna på har samma övergripande mål – att skapa hörlurar som låter fantastiskt.

Du kommer inte att se RHA strö miljoner över välkända popstjärnor för att de ska ”råka” bära deras lurar när kameran panorerar i deras riktning. Istället kan du vara säker på att pengarna används till att ge dig bästa möjliga ljudkvalitet för pengarna.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

  • Direkt anslutning till iPhone/iPad via Lightning-port
  • Snygg finish i aluminium
  • Kabel gjord för minimalt trassel
  • Kontroll/mikrofon på kabel för samtal, röststyrning m.m.

Begränsningar

  • Kan bara användas till Apple iOS-produkter

Tillbehör till RHA MA650i Lightning

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång16-20.000 Hz
Känslighet16 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruktionÖppen
Impedans, passiv16 ohm
BluetoothNej