Hopp til innhold

On-ear / over-ear

40 produkter
MM-100
Head-fi hörlurar
5 094,37 kr / 5 690:- / St.
MM-500
Head-fi hörlurar
20 435,25 kr / 22 990:- / St.
LCD-XC
Audeze LCD-XC
Head-fi hörlurar
15 990:- / 16 990:- / St.
CRBN
Head-fi hörlurar
55 890:- / 56 990:- / St.
Mu7
Trådlöst headset
4 590:- / St.
Visar 40 produkter utav 40

On-ear och over-ear-hörlurar

On-ear och over-ear-hörlurar ger dig bra ljud, hög komfort och möjlighet att visa vilken stil du gillar. Stäng ute störande ljud med ANC, njut av musik trådlöst med Bluetooth eller prova en äkta hifi-modell till anläggningen där hemma. De många olika modellerna ger dig rik möjlighet att hitta ett par hörlurar som perfekt avspeglar din attityd, samtidigt som du får den bästa ljudupplevelsen.

Försvinn in i din egen värld med on-ear eller over-ear-hörlurar

On-ear och over-ear-hörlurar är nivån över in-ear-hörlurar, där öronsnäckorna sätts in i öronen. Medan in-ear-hörlurarna är små och lätta att ha i fickan, ger on-ear och over-ear-modellerna en bättre komfort vilket gör dem perfekta till tågturen, lässalen eller när du ska titta på film.

Öronkuddarna skapar goda möjligheter för den populära Active Noice Cancelling (ANC)-funktionen, som låter dig försvinna in i musikens universum medan omvärlden försvinner. Detta är också en stor fördel om du använder hörlurarna på offentliga platser, där du vill stänga ute trafikbrus och andras samtal så att du kan koncentrera dig på din musik fullt ut.

Med ett par over-ear eller on-ear-hörlurar slipper du besväret med öronsnäckor som inte passar eller gör ont när du använder dem under längre tid.

I vårt sortiment av over-ear och on-ear-hörlurar är komforten hög, så du kan njuta av musik, ljudböcker eller radio i flera timmar utan att bli besvärad. Som med allt annat, hänger pris och kvalitet ihop, så ju mer du investerar i dina hörlurar, desto bättre ljud och komfort blir du bortskämd med. På HiFi Klubben har vi en hög standard för vad vi vill erbjuda i vårt sortiment, så oavsett vad du väljer är du garanterad hög kvalitet på både komfort och ljud.

Trådlösa eller med kabel

Som med de flesta andra typer av hörlurar, kan du få både over-ear och on-ear-hörlurar som ansluts till din smartphone via en trådlös Bluetooth-förbindelse. Det ger dig fri rörlighet och är superpraktiskt om du använder hörlurarna när du är på språng. Med ett trådlöst headset slipper du jackor och väskor som trasslas in i kabeln när du stiger på bussen eller ska skynda dig av tåget.

Beroende på vilken modell du väljer, kan du enkelt byta låt, höja eller sänka volymen eller svara när det ringer med hjälp av knappar eller touchpads på den ena eller bägge öronkuddarna. När din telefon är ansluten, kan du alltså låta den ligga i fickan och klara användningen direkt på hörlurarna.

På vissa modeller har du också möjlighet att ansluta din telefon med en kabel. Det är t.ex. en fördel om du har glömt att ladda hörlurarna innan du ska ut på en längre resa eller om din promenad blir längre än beräknat, så att batteriet inte räcker hela vägen. Sätt i kabeln och fortsätt njuta av din favoritmusik.

Vill du gå upp en nivå på nörd-skalan, bör du kika på våra gaming headsets. De är - inte så överraskande - framställda till gaming, vilket betyder att du verkligen kan stänga ute omvärlden, och fördjupa dig i en helt annan värld. 

Over-ear-hörlurar

Ett over-ear headset omsluter dina öron så att de är helt inkapslade i öronkudden. De har en mjuk skumkudde som omsluter dina öron, så att de varken blir irriterade eller ömma även om du använder dem i flera timmar.

Med ett par over-ear-hörlurar med noise cancelling, kan du sjunka helt in i din egen värld och slippa blir störd av ljud och oväsen omkring dig. De är perfekta om du ska åka buss i rusningstid och behöver stänga ute omvärlden eller om grannarna i lägenheten bredvid tittar på action-film på högsta volym, och du vill ha lugn och ro.

On-ear-hörlurar

I motsättning till over-ear-modellerna, som beskrivs ovan, sitter on-ear-headset på öronen. De har samma, mjuka öronkuddar som over-ear-modellerna, så att du kan njuta av musiken under lång tid utan att bekymra dig om ihoptryckta eller kliande öron.

Du kan även få on-ear-hörlurar med noise cancelling, men en fördel med att de inte omsluter öronen helt är att du fortfarande kan höra vad som försiggår runt omkring dig. De är därför bra om du ska stänga det värsta oväsendet ute så att du kan koncentrera dig på t.ex. ditt arbete eller läxor eller om du bara vill lyssna på musik eller en ny podcast, medan du fortfarande har möjlighet att höra om någon försöker komma i kontakt med dig.

Använd dina hörlurar som ett statement

I motsättning till diskreta in-ear-hörlurar, kan du verkligen visa dina personliga stil med ett on-ear eller over-ear-headset. Möjligheterna är många, både när det gäller form och färger.

Du hittar både stilrena, enkla designs som ger dig ett stilrent och sofistikerat utseende, och större och mer robusta designs för en mer urban och rå utstrålning.

Färgvalet säger naturligtvis också en massa om din stil, så överväg om du föredrar neutrala färger i svart, vitt och beige, eller om du vill synas lite mer med ett par rosa eller en träfärgad modell.

Om du tycker det svårt att välja, är du alltid välkommen i din lokala HiFi Klubben-butik där du kan se, röra och prova så mycket du vill. Vi rekommenderar alltid att du kommer in och provar några olika modeller innan du väljer ditt nya headset. Även om du kan läsa mycket i produktbeskrivningarna, ger text inte samma upplevelse som ett fysiskt headset.

När du provar kan du känna skillnaden på olika öronkuddar och jämföra komforten på huvudet. Du kan självklart också se vilka hörlurar som klär dig bäst.

Kom in och prova, så att vi tillsammans kan hitta de helt perfekta hörlurarna till ditt behov.