Hopp til innhold
2 398:-Set

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Exklusiva och audiofila in-ear-hörlurar som kan användas både trådlöst via Bluetooth och med kabel. Hög komfort och upp till 12 timmars batteritid.

Läs mer:

Beskrivning

RHA T20 Wireless – exklusiva och audiofila in-ear-hörlurar för både Bluetooth och kabel

 • Suverän ljudkvalitet med DualCoil-element
 • Kan användas både trådlöst och med kabel
 • Exklusiv och solid design i rostfritt stål
 • Upp till 12 timmars batteritid
 • Väldigt härlig komfort
T20 Wireless är audiofila och exklusiva in-ear-hörlurar som kan användas både trådlöst via Bluetooth och med kabel. Du kan fritt växla mellan trådlös nackbygel och en specialdesignad minijack-kabel som medföljer. Det ger dig en helt unik frihet att njuta av seriöst hifi-ljud under alla förhållanden.

Konstruktion i rostfritt stål, avancerade DualCoil-element och brusreducerande öronsnäckor bidrar till att ge dig ljudupplevelser av allra högsta karat. Du kan montera olika ljudfilter som passar just din smak, och hantera musik och samtal direkt från kontrollen på nackbygeln.

Bakom den solida stålkonstruktionen döljer sig RHA:s avancerade DualCoil-element som presterar en kristallklar ljudkvalitet, imponerande dynamik och övertygande musikalitet över hela tonregistret. En ljudupplevelse som inte många andra in-ear-lurar kan överträffa. Särskilt inte om de ska ligga på en rimlig prisnivå.

Trådlös musik i hög kvalitet dagen lång
Med upp till 12 timmars speltid kan du lyssna trådlöst dagen lång, och parkoppling via NFC gör anslutningen till en barnlek. T20 Wireless stödjer både aptX och AAC, så du får optimal ljudkvalitet oavsett om du har en Apple- eller Android-telefon.

RHA T20 Wireless finns i svart utförande. Exklusivt bäretui, utbytbara ljudfilter, klämma för kläderna och öronadaptrar i olika storlekar och material medföljer.

Läcker och stabil passform
T20 Wireless är designad med brusreducerande öronsnäckor som du fäster i örat på ett lite annorlunda vis än vanligt. Hörlurarna dras först runt bakom örat, och sedan nedåt och in i själva hörselgången. Den något annorlunda placeringen innebär i gengäld att när T20 Wireless väl sitter i öronen så sitter de riktigt bra på plats och du behöver inte bekymra dig om huruvida de två öronsnäckorna ska halka ur om du till exempel vrider huvudet eller råkar få ett ryck i kabel eller nackbygel.

Geniala utbytbara ljudfilter
På RHA är man medveten om att även de mest audiofila öron har olika preferenser när det gäller ljudets olika nyanser. Därför levereras T20 Wireless med tre olika par ljudfilter som vart och ett har sin egen ljudbild. Du monterar enkelt de små filtren på själva öronsnäckan så att du kan prova dig fram och ta reda på vilket par som låter bäst i just dina öron.

Skapade för iOS-enheter
T20 Wireless har iOS-kontroll monterad direkt på kabeln. Det här gör att du kan styra musiken utan att behöva rota runt i fickorna. Via den inbyggda fjärrkontrollen kan hörlurarna även fungera som headset för din iPhone så att du kan svara och prata i telefon med en enkel knapptryckning.

RHA – Sound. Engineered.
RHA är en förhållandevis ny tillverkare när det gäller hörlurar. I gengäld har det gått raskt framåt för det här brittiska företaget som grundades av de två ljudentusiasterna Andrew Reid och Lewis Heath med ett förflutet som ingenjör respektive artist. De två gav sig i kast med att skapa hörlurar som först och främst skulle låta fantastiskt, och därnäst se fantastiska ut.

Med sina konstanta innovationer och sin nya, avancerade teknik tog RHA recensenterna med storm, och företaget etablerade sig snabbt som en av de mest respekterade aktörerna på marknaden.

Ljudet i första hand
RHA insisterar på att sätta ljudet först Allt från valet av material till vad de prioriterar att lägga pengarna på har samma övergripande mål – att skapa hörlurar som låter fantastiskt.

Du kommer inte att se RHA strö miljoner över välkända popstjärnor för att de ska ”råka” bära deras lurar när kameran panorerar i deras riktning. Istället kan du vara säker på att pengarna används till att ge dig bästa möjliga ljudkvalitet för pengarna.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Suverän ljudkvalitet med DualCoil-element
 • Kan användas både trådlöst och med kabel
 • Exklusiv och solid design i rostfritt stål
 • Öronsnäckor i brusreducerande design
 • Upp till 12 timmars batteritid
 • Bluetooth inkl. aptX, AAC och NFC
 • Väldigt härlig komfort
 • Kontroll/mikrofon för smartphone på nackbygeln

Begränsningar

 • Inte särskilt bra till sport och träning
 • Ingen dedikerad app

Tillbehör till RHA T20 Wireless

Tekniska specifikationer

Frekvensomfång16-40.000 Hz
Känslighet90 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruktionÖppen
BluetoothJa
Bluetooth-teknikaptX