Hopp til innhold
Samsung
Soundbar

Samsung HW-S67T

2 190:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Få långt bättre ljud än Tv:ns egna högtalare. Prisvänlig soundbar med auto on/off och Bluetooth för trådlös musik från din smartphone.

Läs mer:

Beskrivning

Samsung HW-S67T- enkel, elegant och ekonomisk väg till gott TV-ljud

HW-S67T är en välspelande och prisvänlig soundbar-högtalare, som ger dig långt bättre ljud än TVns egna högtalare samt alla de funktioner som du har användning för dagligen

Samsung HW-S67T är utrustad med 2 sidohögtalare, som fyller rummet med dynamiskt ljud. På detta sätt kan du höra alla små nyanser i musik och film.

HW-S67T är beklädd med textil från Kvadrat, som ger soundbaren en tidlös design och passar in i alla vardagsrum.

Hög användarvänlighet och trådlös musik via Bluetooth

HW-S67T startar automatiskt upp när du startar en tillsluten ljudkälla. Heter din TV Samsung, kan du även i de flesta fall styra ljudstyrkan på högtalaren direkt från Tv:ns fjärrkontroll, och med auto on/off kör den helt av sig själv. Du ska inte tänka på annat än att njuta av ditt fina TV-ljud dagligen. När du inte ser på TV, kan du använda HW-S67T för att spela musik, exempelvis trådlöst till din smartphone via Bluetooth. Funktionen Music Mode balanserar den avancerade ljudteknologin med kreativa inputs från producenter och artister, så du enkelt kan ansluta mobilen till din soundbar som detekterar och anpassar ljudet för att bevara kvalitén. Samsungs HW-S67T använder Wi Fi som gör det enkelt att ansluta till andra enheter. Njut av musik från din mobil eller dator med kristallklar ljudkvalité - helt trådlöst.

Tillbehör till Samsung HW-S67T

Tekniska specifikationer

Baslåda medföljerNej

Rekommenderade produkter