Hopp til innhold
Samsung
QLED-TV

Samsung The Terrace 55" LST7T

29 990:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

55-tums 4K QLED-TV för utomhusbruk, med fukttålig design, hög ljusstyrka och antireflexbehandlad skärm.

Läs mer:

Beskrivning

Samsung The Terrace – 55-tums 4K QLED-TV för utomhusbruk, med fukttålig design, hög ljusstyrka och antireflexbehandlad skärm

 • Avsedd för utomhusbruk, t.ex. på en terrass eller i ett uterum
 • 4K Quantum Full Backlight QLED med Ultimate UHD Dimming Pro
 • Mycket hög ljusstyrka
 • Tål fukt, damm och värme (IP55)
 • Vattentät Premium Smart Control i metall

Samsung The Terrace är en läcker 55-tums 4K QLED-TV som är speciellt avsedd att användas utomhus eller i väldigt ljusa miljöer, till exempel på en terrass eller i ett uterum. Designen är skyddad mot fukt, damm och värme, och du får mycket hög ljusstyrka och avancerad antireflex-behandlad yta på panelen, vilket gör att du kan njuta av film, serier, sport, gaming m.m. på platser där du normalt sett inte kan ha en TV monterad.

Placering i skuggan är optimalt, men så länge solen inte lyser rakt in i skärmen har du alltid en chans att se TV i vettig kvalitet. For att minimera antalet kablar och praktiska utmaningar med t.ex. ström, så är The Terrace särskilt optimerad för att användas med streamade bildkällor. Det kan antingen vara via den läckra inbyggda plattformen Tizen Smart TV eller direkt från din telefon. Men om förhållandena tillåter det kan du också koppla in The Terrace och annan utrustning med kablar precis som till en vanlig TV.

Du kan också röststyra TV:n via fjärrkontrollens mikrofon eller en separat smarthögtalare (Google-assistenten/Amazon Alexa). Stöd för röststyrning på ditt lokala språk beror på vad tjänsten i fråga erbjuder.

Samsung The Terrace finns i utförandet Titan Black. Vattentät Bluetooth-baserad Premium Smart Control i metallutförande medföljer. Traditionell IR-fjärrstyrning med tryckknappar – till exempel som komplement – kan köpas till separat (TM1240A).

Obs: HiFi Klubben rekommenderar dock att du kopplar in en soundbar, ett par aktiva högtalare eller en separat stereo eller hemmabio så att ljudet håller samma höga klass som bilden. 

HDBaseT – dra bildsignalen hela vägen från vardagsrummet

Som en extra finess på The Terrace får du en inbyggd HDBaseT-mottagare som gör det möjligt att ansluta till exempel en Blu-ray-spelare eller en digitalbox inomhus och dra ut HDMI-signalen till din ute-TV via en vanlig Cat 6-nätverkskabel på ända upp till 100 meter. I så fall behöver du en matchande HDBaseT-sändare med HDMI-CEC-stöd – sedan fungerar alla funktioner du vill använda utan problem via TV:ns fjärrkontroll.

Ambient Mode – gör TV:n till en aktiv bildram

Ambient Mode är en smart funktion för dig som inte gillar att titta på en stor svart rektangel när TV:n är avstängd. Med Ambient Mode kan bildpanelen användas aktivt på olika sätt för att till exempel efterlikna din tapet eller väggstruktur, alternativt visa bilder, tid/väder med mera som en aktiv bildram. Ambient Mode ser häftigt ut men drar mer ström än om TV:n är helt avstängd. Därför kan du givetvis stänga av eller sätta på funktionen hur du vill.

Auto Game Mode – gaming på storskärm som måste upplevas

Har du en spelkonsol eller PC kopplad direkt till TV:n via HDMI optimerar Auto Game Mode din spelupplevelse. Då skickas bildsignalen förbi flera av TV:ns inbyggda processorer och du får en blixtsnabb och mjuk respons precis som på en datorskärm.

Se världens bästa filmer och serier med streaming

Som ägare av Q70B har du smidig tillgång till video-streamingtjänster som t.ex. Netflix. Med ett abonnemang får du tillgång till nästan obegränsade mängder filmer och TV-serier över nätet, och både ljud och bild är i toppkvalitet samtidigt som utbudet av filmer och serier i äkta 4K/UHD/HDR-kvalitet snabbt blir allt större.

Knivskarp digital bildkvalitet via antenn, kabel-TV och satellit

Q70B har inbyggda DVB-T2-, DVB-C- och DVB-S2-mottagare för knivskarp och störningsfri digital-TV (inkl. HDTV) via både antenn, kabel-TV och parabol/satellit (Canal Digital). Det här gör att du inte behöver någon separat digitalbox och en extra fjärrkontroll när du ska njuta av suverän digital bildkvalitet.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Avsedd för utomhusbruk, t.ex. på en terrass eller i ett uterum
 • 4K Quantum Full Backlight QLED med Ultimate UHD Dimming Pro
 • Quantum Processor 4K
 • Väldigt hög ljusstyrka (2000 nits)
 • Tål fukt, damm och värme (IP55)
 • Vattentät Premium Smart Control i metall
 • Flera avancerade gaming-funktioner
 • Inbyggd HDBaseT-mottagare för ev. lång kabeldragning
 • Inbyggd mikrofon i fjärrkontroll för röststyrning
 • Matchande soundbar finns att köpa separat

Begränsningar

 • Endast standard-QLED-teknik
 • Placering och anslutning kräver noggrann planering
 • Ingen paus-/inspelningsfunktion
 • Ingen Dolby Atmos
 • Ingen Dolby Vision
 • Endast avsedd för montering på vägg

Tillbehör till Samsung The Terrace 55" LST7T

Tekniska specifikationer

Upplösning4K Ultra HD
Skärmstorlek55 tums
Skärmteknologi QLED
HDR-Format HDR10+, HLG
Refresh-rate 100 Hz
Bildprocessor Quantum Processor 4K
Game modeJa
Full / edge backlightFull Backlight

Rekommenderade produkter