Hopp til innhold

SamsungQE65Q95TQLED-TV

65-tums 4K/UHD QLED-TV i toppklass med Full Backlight, Ambient Mode, exklusiv design i metall och bara en enda kabel till skärmen. Måste upplevas!

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Samsung QE65Q95T – 65-tums 4K/UHD QLED-toppmodell med exklusiv design i metall, Full Backlight, Ultimate UHD Dimming, röststyrning, AirPlay 2, eARC och One-Connect som ger dig en enda kabel till TV:n

QE65Q95T är en 65-tums 4K QLED-TV i toppklass med exklusiv Full Backlight-bildpanel och Ultimate UHD Dimming som säkerställer en helt fantastisk bildkvalitet, oavsett om du tittar på TV, Netflix eller film och konserter på Blu-ray.

Den här lyxmodellen ger dig också Samsungs geniala One-Connect-box, som samlar alla anslutningar så att du bara behöver en enda diskret kabel till skärmen. Skärmens Ultra Black-antireflexbehandling är imponerande effektiv, och med det geniala no-gap-väggfästet (extrautrustning) kan du montera TV:n helt platt ända in till väggen, precis som en tavla. Dessa detaljer i designen hjälper till att göra den här fantastiska TV:n till kronan på verket när du inreder ditt hem.

Större ljudupplevelser med eARC

Bland årets nyheter i QE65Q95T hittar du eARC, så du via den anslutna HDMI-kabeln kan överföra okomprimerat surroundljud – inkl. Dolby Atmos – till din anläggning eller en matchande soundbar. Du får också möjlighet att röststyra TV:n via inbyggd mikrofon i både skärm och fjärrkontroll (Google-assistenten / Amazon Alexa).

QE65Q95T finns med svart metallfinish (Carbon Silver). Extra läcker Bluetooth-baserad Smart Control i metall medföljer. Traditionell IR-fjärrstyrning med tryckknappar – till exempel som komplement – kan köpas till separat (TM1240A).

Obs! Till följd av den ultratunna designen är de inbyggda stereohögtalarna mycket små, men de kan ändå klara av vanliga TV-program som nyheter och annat. HiFi Klubben rekommenderar dock att du kopplar in en soundbar, ett par aktiva högtalare eller en separat stereo eller hemmabio så att ljudet håller samma höga klass som bilden.

Mer bilder på Samsung QE65Q95T

Samsung QE65Q95T QLED-TV

Höjdpunkter

  • Full Backlight 4K/UHD-QLED med Ultimate UHD Dimming
  • Skärm med exklusiv design och Smart Control i metall
  • Separat One-Connect-teknikbox med bara en enda diskret kabel till TV:n (One-Connect)
  • Kan monteras ända in mot väggen med hjälp av specialdesignat no-gap-väggfäste
  • Röststyrning med inbyggd mikrofon (Google-assistenten / Amazon Alexa)

Tekniska specifikationer

Full / edge backlightFull Backlight
Game modeJa

Tillbehör till Samsung QE65Q95T

AudioQuest Carbon Optisk kabel
AudioQuest Carbon
Optisk kabel
1 498:- / st.
2

Rekommenderade produkter

Sonos Arc Soundbar
Sonos Arc
Soundbar
8 390:- / 9 979:- / st.
110
DALI KATCH ONE Soundbar
Soundbar
7 998:- / st.
4