Hopp til innhold
Samsung
QLED-TV

Samsung The Frame 75” QE75LS03B

26 990:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

75-tums 4K QLED-TV med unik design och ett otal kreativa möjligheter att använda TV:n som bildram för foton och konstverk.

Läs mer:

Beskrivning

Samsung The Frame – 75-tums 4K QLED-TV med unik design och ett otal kreativa möjligheter att visa bilder

 • Unik design med ett otal möjligheter att visa bilder
 • Ramar i olika färger och stilar finns som extrautrustning
 • 4K Edge Backlight QLED med Supreme UHD Dimming
 • Ny matt skärm för en mer realistisk återgivning av konst
 • Kan monteras ända in mot väggen med hjälp av medföljande Slim Fit-väggfäste

Samsung The Frame är en helt unik 75-tums 4K QLED-TV som är framtagen för att ge dig en fantastisk visuell upplevelse oavsett om den är på eller av. Utöver en läcker Smart TV med imponerande bildkvalitet och all världens funktioner får du också ett otal kreativa möjligheter att använda The Frame som elektronisk bildram på väggen. Här kan du njuta av såväl dina egna foton som all världens konstverk, och du bestämmer helt själv hur TV:n ska presentera dem.

Pricken över i till inredningen

Via det smarta Slim Fit-väggfästet som medföljer kan du montera TV:n helt platt in mot väggen, precis som en tavla. Den detaljen i designen hjälper till att göra den här fantastiska TV:n till kronan på verket när du inreder ditt hem. Den separata One Connect-boxen samlar alla anslutningar så att du bara behöver en enda diskret kabel till skärmen. Du kan också röststyra TV:n via fjärrkontrollens mikrofon eller en separat smarthögtalare (Google-assistenten/Amazon Alexa). Stöd för röststyrning på ditt lokala språk beror på vad tjänsten i fråga erbjuder.

Samsung The Frame finns som standard i svart utförande (Black), men du kan köpa till ramar i olika färger och stilar (extra tillbehör). Bluetooth-baserad Eco Smart Control med solceller medföljer. Solcellerna fungerar även i rumsbelysning och besparar både dig och naturen onödiga batterier. Traditionell IR-fjärrstyrning med tryckknappar – till exempel som komplement – kan köpas till separat (TM1240A).

Obs: HiFi Klubben rekommenderar dock att du kopplar in en soundbar, ett par aktiva högtalare eller en separat stereo eller hemmabio så att ljudet håller samma höga klass som bilden. 

Samsung The Frame – gör din TV till ett vackert konstverk på väggen

När du stänger av The Frame förvandlas den till en digital bildram som kan anpassas och visa alla dina favoritverk. The Frame är ett givet val för konstälskare eftersom du kan njuta av konstverk från hela världen hemma i ditt eget vardagsrum. Tryck bara in på/av-knappen på One Remote, och se hur Art Mode förvandlar den eleganta matta TV-skärmen till ett privat galleri med dina favoritkonstverk.

Via den inbyggda Art Browser är det enkelt att bläddra, upptäcka och hämta konstverk från ett större bibliotek från ledande internationella gallerier. Välj från en lista över populära konstverk från hela världen, med allt från klassiska och moderna mästerverk, till enastående professionell fotokonst. Ett abonnemang ger dig tillgång till fler än 1 , 400 konstverk i världsklass, så du kan alltid hitta en perfekt bakgrundsbild som passar din smak och din inredning.*

Ljussensorn i The Frame justerar automatiskt skärmens ljusstyrka och färger utifrån ljuset runt TV:n, så att konstverken alltid bevarar sina naturliga färger. Och tack vare rörelsesensorn kan du med gott samvete njuta av din favoritkonst när du befinner dig i rummet – när du sedan lämnar det släcks skärmen automatiskt och spar på så sätt energi.

The Frame har ett inbyggt minne med plats för upp till 1 , 200 bilder (beräknat utifrån 5 , MB/bild). Du kan också överföra dina foton från mobilen eller ett USB-minne till The Frame, och kan på så sätt visa upp dina egna mästerverk. Du kan anpassa hur bilderna presenteras och rama in dem med realistisk passepartout som får dem att se ännu finare ut. Det finns flera olika färger och passepartout-typer att välja mellan.

Auto Game Mode – gaming på storskärm som måste upplevas

Har du en spelkonsol eller PC kopplad direkt till TV:n via HDMI optimerar Auto Game Mode din spelupplevelse. Då skickas bildsignalen förbi flera av TV:ns inbyggda processorer och du får en blixtsnabb och mjuk respons precis som på en datorskärm.

På The Frame får du Samsungs finaste version av Game Mode inklusive HDMI 2.1-funktionerna VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode) och HFR (High Frame Rate, 4K/120). Med Game Bar 2 har du också en komplett kontrollpanel dedikerad uteslutande för gaming.

Se världens bästa filmer och serier med streaming

Som ägare till The Frame har du smidig tillgång till video-streamingtjänster som t.ex. Netflix. Med ett abonnemang får du tillgång till nästan obegränsade mängder filmer och TV-serier över nätet, och både ljud och bild är i toppkvalitet samtidigt som utbudet av filmer och serier i äkta 4K/UHD/HDR-kvalitet snabbt blir allt större.

Inspelning och paus med USB – titta på TV när det passar dig

Med The Frame kan du pausa TV-programmen, spola tillbaka, eller spela in dem om du vill se dem vid ett senare tillfälle. Allt som krävs är att du lägger några hundralappar på en mobil USB-hårddisk som du enkelt kan dölja utom synhåll. När du väl har anslutit den kan du praktiskt taget glömma att den finns.

Inspelnings- och pausfunktionen ger dig en otrolig frihet i TV-vardagen eftersom du inte tvunget måste sitta bänkad i soffan när programmet börjar. Du kan till och med programmera veckans program på ett ögonblick via den elektroniska programguiden (EPG).

Knivskarp digital bildkvalitet via antenn, kabel-TV och satellit

The Frame har inbyggda DVB-T2-, DVB-C- och DVB-S2-mottagare för knivskarp och störningsfri digital-TV (inkl. HDTV) via både antenn, kabel-TV och parabol/satellit (Canal Digital). Det här gör att du inte behöver någon separat digitalbox och ännu en fjärrkontroll när du ska njuta av suverän digital bildkvalitet. ,

Samsung The Frame 75” QE75LS03B QLED-TV

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Unik design med ett otal möjligheter att visa bilder
 • Golvstativ och ramar i olika färger och stilar finns som extrautrustning
 • 4K Edge Backlight QLED med Supreme UHD Dimming
 • Ny matt skärm för en mer realistisk återgivning av konst
 • Eco Smart Control med solceller och mikrofon för röststyrning
 • Separat One Connect-anslutningsbox med bara en enda diskret kabel till TV:n, inklusive ström
 • Flera avancerade gaming-funktioner
 • Kan monteras ända in mot väggen med hjälp av medföljande Slim Fit-väggfäste
 • Hög ljusstyrka
 • Alla HDMI-ingångar är HDMI 2.1-kompatibla
 • Funktion för paus/inspelning via USB (1x mottagare)

Begränsningar

 • Endast standard-QLED-teknik
 • Ingen Dolby Vision
 • Inga dubbla TV-mottagare
 • Art Browser kräver separat abonnemang

Tillbehör till Samsung The Frame 75” QE75LS03B

Tekniska specifikationer

Upplösning4K Ultra HD
Skärmstorlek75 tums
Skärmteknologi QLED
HDR-Format HDR10, HDR10+, HLG, HGiG
Refresh-rate 100 Hz
Bildprocessor Quantum Processor 4K
Game modeJa
Full / edge backlightEdge Backlight

Rekommenderade produkter

Sonos Arc Soundbar
Sonos Arc
Soundbar
9 990:- / st.
108
Argon Audio FENRIS A5 Kompakthögtalare - Aktiv
Argon Audio FENRIS A5
Kompakthögtalare - Aktiv
4 998:- / Set
41