Hopp til innhold
Samsung QE82Q800T QLED-TV

SamsungQE82Q800TQLED-TV

82-tums 8K QLED-TV i lyxklass med Full Backlight, Ambient Mode, exklusiv design i metall och knivskarp bildkvalitet. Måste upplevas!

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Samsung QE82Q800T – 82-tums 8K QLED-toppmodell med exklusiv design i metall, Full Backlight, Ultimate 8K Dimming, röststyrning, AirPlay 2 och eARC

QE82Q800T är en 82-tums 8K QLED-TV i toppklass med en upplösning på svindlande 7680 x 4320. Här får du nästan allt Samsung kan uppbåda när det gäller läckra TV-finesser, och Ultra Black-antireflexbehandlingen är imponerande effektiv även under tuffa ljusförhållanden. Det är en detalj som verkligen kan göra stor skillnad för din TV-upplevelse.

I Q800T-serien har bakgrundsbelysningen gjorts som Full Backlight där LED-ljuskällorna sitter jämnt fördelade bakom hela bildpanelen istället för längs kanterna som de gör på många billigare TV-apparater. I kombination med den raffinerade Ultimate 8K Dimming-funktionen ger det en svärta som kommer ytterst nära OLED samtidigt som du får en helt suverän ljustäthet och ljusstyrka.

Större ljudupplevelser med eARC
Bland årets nyheter i QE82Q800T hittar du eARC, så du via den anslutna HDMI-kabeln kan överföra okomprimerat surroundljud – inkl. Dolby Atmos – till din anläggning eller en matchande soundbar. Du får också möjlighet att röststyra TV:n via inbyggd mikrofon i både skärm och fjärrkontroll (Google-assistenten / Amazon Alexa).
QE82Q800T finns med svart metallfinish (Titan Black). Extra läcker Bluetooth-baserad Smart Control i metall medföljer. Traditionell IR-fjärrstyrning med tryckknappar – till exempel som komplement – kan köpas till separat (TM1240A).

Obs! Till följd av den ultratunna designen är de inbyggda stereohögtalarna mycket små, men de kan ändå klara av vanliga TV-program som nyheter och annat. HiFi Klubben rekommenderar dock att du kopplar in en soundbar, ett par aktiva högtalare eller en separat stereo eller hemmabio så att ljudet håller samma höga klass som bilden.

Höjdpunkter

  • Full Backlight 8K-QLED med Ultimate 8K Dimming
  • Skärm med exklusiv design och Smart Control i metall
  • Ultra Black-antireflexbehandlad skärm
  • Röststyrning med inbyggd mikrofon (Google-assistenten / Amazon Alexa)
  • eARC för smidig överföring av högupplöst HD-ljud, inkl. Dolby Atmos från TV till soundbar eller anläggning

Tekniska specifikationer

Höjd med fot (cm)114,4
StreamingtjänsterSpotify, Netflix, HBO, Viaplay, Youtube , Amazon Prime Video, HbbTV
Teknologier8K, Alexa, Google Assistant

Tillbehör till Samsung QE82Q800T

Rekommenderade produkter