Hopp til innhold
Samsung
QLED-TV

Samsung Q60C 50"

6 490:-st.
Förr 9 990:-Spara 3 500:-

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

4K QLED-TV med Edge-LED, Supreme UHD Dimming, snygg design och allt som behövs till ett otroligt bra pris.

Läs mer:

Beskrivning

Samsung Q60C – tums 4K QLED-TV med snygg design, Supreme UHD Dimming och paus/inspelning via USB

 • 4K Edge Backlight QLED med Quantum Processor Lite 4K och Supreme UHD Dimming
 • Auto Game Mode
 • Eco Smart Control med solceller
 • Paus/inspelning via USB
 • Kan monteras ända in mot väggen med hjälp av Slim Fit-väggfäste (extra tillbehör)

Samsung Q60C är en läcker 4K QLED-TV med allt som behövs för en grym TV-upplevelse. Bildkvaliteten är en fröjd för ögat och Auto Game Mode gör det extra smidigt att spela på din PlayStation eller Xbox utan fördröjning eller bild som hackar. Med inbyggd funktion för paus/inspelning via USB får du frihet att se dina favoritprogram när du vill.

Via det geniala Slim Fit-väggfästet (extra tillbehör) kan du montera TV:n helt platt ända in mot väggen som en tavla. Den detaljen i designen hjälper till att göra den här fantastiska TV:n till kronan på verket när du inreder ditt hem. Via eARC kan du överföra okomprimerat surroundljud, inklusive Dolby Atmos, via HDMI-kabeln. Den kan till exempel gå till en grym hemmabio eller en matchande soundbar som är gjord för att återge höjdinformation i Atmos-ljudet.

Du kan också röststyra TV:n via fjärrkontrollens mikrofon (Amazon Alexa) eller en separat smarthögtalare (Google-assistenten). Stöd för röststyrning på ditt lokala språk beror på vad tjänsten i fråga erbjuder.

Samsung Q60C finns i utförandet Black. Bluetooth-baserad Eco Smart Control med solceller medföljer. Solcellerna fungerar även i rumsbelysning och besparar både dig och naturen onödiga batterier. Traditionell IR-fjärrstyrning med tryckknappar – till exempel som komplement – kan köpas till separat (TM1240A).

Obs: HiFi Klubben rekommenderar dock att du kopplar in ett par aktiva högtalare, en soundbar eller en separat stereo- eller hemmabioanläggning så att ljudet håller samma höga klass som bilden. 

Ambient Mode – gör TV:n till en aktiv bildram

Ambient Mode är en smart funktion för dig som inte gillar att titta på en stor svart rektangel när TV:n är avstängd. Med Ambient Mode kan bildpanelen användas aktivt på olika sätt för att till exempel efterlikna din tapet eller väggstruktur, alternativt visa bilder, tid/väder med mera som en aktiv bildram. Ambient Mode ser häftigt ut men drar mer ström än om TV:n är helt avstängd. Därför kan du givetvis stänga av eller sätta på funktionen hur du vill.

Auto Game Mode – gaming på storskärm som måste upplevas

Har du en spelkonsol eller PC kopplad direkt till TV:n via HDMI optimerar Auto Game Mode din spelupplevelse. Då skickas bildsignalen förbi flera av TV:ns inbyggda processorer och du får en blixtsnabb och mjuk respons precis som på en datorskärm. Med Game Bar 3 har du också en komplett kontrollpanel dedikerad uteslutande för gaming.

Se världens bästa filmer och serier med streaming

Som ägare av Q60C har du smidig tillgång till video-streamingtjänster som t.ex. Netflix. Med ett abonnemang får du tillgång till nästan obegränsade mängder filmer och TV-serier över nätet, och både ljud och bild är i toppkvalitet samtidigt som utbudet av filmer och serier i äkta 4K/UHD/HDR-kvalitet snabbt blir allt större.

Inspelning och paus med USB – titta på TV när det passar dig

Med Q60C kan du pausa TV-programmen, spola tillbaka, eller spela in dem om du vill se dem vid ett senare tillfälle. Allt som krävs är att du lägger några hundralappar på en mobil USB-hårddisk som du enkelt kan dölja utom synhåll. När du väl har anslutit den kan du praktiskt taget glömma att den finns.

Inspelnings- och pausfunktionen ger dig en otrolig frihet i TV-vardagen eftersom du inte tvunget måste sitta bänkad i soffan när programmet börjar. Du kan till och med programmera veckans program på ett ögonblick via den elektroniska programguiden (EPG).

Knivskarp digital bildkvalitet via antenn, kabel-TV och satellit

Q60C har inbyggda DVB-T2-, DVB-C- och DVB-S2-mottagare för knivskarp och störningsfri digital-TV (inkl. HDTV) via både antenn, kabel-TV och parabol/satellit (Canal Digital). Det här gör att du inte behöver någon separat digitalbox och ännu en fjärrkontroll när du ska njuta av suverän digital bildkvalitet. 

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • 4K Edge Backlight QLED med Supreme UHD Dimming
 • Quantum Processor Lite 4K
 • Eco Smart Control med solceller
 • Auto Game Mode
 • Kan monteras ända in mot väggen med hjälp av Slim Fit-väggfäste (extra tillbehör)
 • Hög ljusstyrka
 • Alla HDMI-ingångar är HDMI 2.1-kompatibla
 • Paus/inspelning via USB
 • Inbyggd mikrofon i fjärrkontroll för röststyrning

Begränsningar

 • Endast standard-QLED-teknik
 • Endast grundläggande gaming-funktioner
 • Inga dubbla TV-mottagare
 • Ingen Dolby Atmos
 • Ingen Dolby Vision
 • Slim Fit-väggfäste är extra tillbehör

Tillbehör till Samsung Q60C 50"

Tekniska specifikationer

Upplösning4K Ultra HD
Skärmteknologi QLED
HDR-Format HDR10+, HLG, HGiG
Refresh-rate 50 Hz
Bildprocessor Quantum Processor Lite 4K
Game modeJa
Full / edge backlightEdge Backlight

Recensioner


4.5
12 recensioner
5
10
4
1
3
1
2
0
1
1

Rekommenderade produkter