Hopp til innhold
Sennheiser
Head-fi hörlurar

Sennheiser HD 660 S

4 690:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Öppna over-ear-modeller i suverän Sennheiser-kvalitet. För dig som vill ha äkta audiofil njutning, men ändå har en budget att ta hänsyn till.

Läs mer:

Beskrivning

Sennheiser HD 660 S – EISA-belönade öppna over-ear-hörlurar med enastående ljud och suverän komfort

  • Imponerande öppet, naturligt och detaljerat ljud
  • Öppen lättviktskonstruktion med suverän bärkomfort
  • Både balanserad och obalanserad anslutning
  • Fungerar mest optimalt med High End-komponenter
  • Förvaringsask medföljer

HD 660 S är öppna over-ear-hörlurar med en ljudåtergivning som kommer att locka fram det bästa i varje inspelning oavsett genre. Även de minsta detaljerna gnistrar kristallklart, och ljudbilden är så stor och öppen att du glömmer tid och plats på studs.


De superlätta elementen är individuellt uppmätta och varje par är handplockade för att matcha varandra och inte avvika mer än ±1 dB. Det bidrar till att ge dig en extremt precis stereobild. HD 660 S kammade hem det eftertraktade EISA-priset i klassen bästa produkt inom hörlurar 2018–2019.


Bland entusiaster rör det sig nästan om en religiös övertygelse huruvida öppna eller slutna lurar låter bäst. Men om du gillar lurar av öppen typ får du här en imponerande musikalisk, realistisk och detaljerad ljudbild som flyter fram naturligt och avslappnat vid alla ljudstyrkor. Lättviktskonstruktionen med mjuka omslutande öronkuddar ger dig oöverträffad komfort, timme ut och timme in, och alla material och tekniska lösningar har valts ut med fullt fokus på att du ska ha bästa tänkbara möjligheter om du använder dem tillsammans med marknadens bästa hifi-utrustning.


Förtjänar en egen förstärkare

HD 660 S är audiofila hörlurar på 150 ohm, som snabbt kommer att avslöja eventuella begränsningar i den utrustning du kopplar dem till. Därför är de främst avsedda att användas tillsammans med en separat hörlursförstärkare eller åtminstone ett högkvalitativt hörlursuttag på en stationär förstärkare eller receiver.


HD 660 S finns i svart utförande.


Tillbehör till Sennheiser HD 660 S

Tekniska specifikationer

HörslurstypOver-ear, Head-Fi
Aktiv brusreduceringNej
Frekvensomfång10-41.000 Hz
Känslighet104 dB
MikrofonNej
Akustisk konstruktionÖppen
Impedans, passiv150 ohm
BluetoothNej

Recensioner


5.0
2 recensioner
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Lars
Norge
6/21/2023

Uppgraderad från HD650 till dessa. Båda modellerna har utmärkt ljud, men HD660S är mindre tröttande på mina öron under en lång tid, vilket är väl arbetat. Några små designjusteringar gör också utseendet skarpare, för dem som bryr sig om den typen av saker.

Lars
Norge
Arne
Danmark
6/19/2023

Hörlurarna används utan separat hörlursförstärkare ensam med en äldre 2x80W NAD-förstärkare C 355 BEE för att lyssna på jazz och klassiskt. Den öppna konstruktionen gör lyssningsrummet större och luftigare. Telefonerna är lätta. Kuddarna ger plats för öronen och blir inte obehagligt varma. Ljudet är mer av ett ljudrum än ett ljudlandskap: instrumenten är placerade lika mycket på djupet som till vänster eller höger. Ljudet är klart utan att bli kliniskt och varmt utan att bli klumpigt. Basen är diskret men väl integrerad i ljudet. Diskanten är en upplevelse. Har skarpheten och luftigheten hos en banddiskant och belyser skillnaden mellan specialkaraktären hos ett enskilt instrument, oavsett om det är ett trä-, sträng- eller blåsinstrument eller om ljudet kommer från ett stämband. Det verkar som om hörlurarna anpassar sig till den givna inspelningen och får ut något bra av det oavsett teknisk kvalitet. Det hörs som om hörlurarna har ett överskott, en outnyttjad potential, som kräver att utforskas och utföras. För tillfället är jag nöjd med att vara djupt imponerad av ljudkvaliteten på att lyssna från en äldre NAD-förstärkare.

Arne
Danmark