Hopp til innhold

SennheiserIE 200Head-fi in-ear-hörlurar (Set)

Trodde du att äkta head-fi var förbehållet dyra hörlurar i full storlek? Då får du tänka om – Sennheiser levererar det även i form av öronsnäckor!
Set1 590:-
Förväntad i lager den 9 juni 2023.
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Sennheiser IE 200 – avancerade in-ear head-fi-hörlurar med Dual Tuning och ljud i lyxklass

Sennheiser IE 200 är avancerade in-ear head-fi-hörlurar som sätter en ny standard för ljudkvaliteten i den här prisklassen. Även de finaste detaljerna gnistrar silkesmjukt och kristallklart, och ljudbilden är så stor och öppen att du normalt sett skulle vara hänvisad till full-size-lurar för att hitta motsvarande musikupplevelse.

Trots de pyttesmå dimensionerna är IE 200 fullmatad med avancerad Sennheiser-teknik, inklusive en förenklad version av de avancerade TrueResponse-elementen (XWB) som de även använder i sina mest exklusiva in-ear-modeller.

En helt ny och smart detalj är att du får Sennheisers patentsökta Dual Tuning-system, där du kan anpassa klangen genom att flytta snäckorna mellan två positioner. I standardpositionen får du en fyllig klang med djup och dynamisk bas, men om du föredrar ett mer öppet och analytiskt ljud så behöver du bara dra ut snäckan ett litet klick. På så sätt kan du alltid få en musikupplevelse som är optimerad för tillfället och ditt humör.

Byggda för kvalitet och komfort

Sennheiser IE 200 inte framtagna för att pusha dig under löprundan eller på gymmet. Däremot är de ett förträffligt alternativ när du vill ha ljudkvaliteten från ett par hifi-lurar i full storlek utan att behöva släpa runt på dem. Det kan till exempel vara på tåget eller kontoret, där du kopplar dem till din laptop eller iPhone via en mobil D/A-omvandlare.

Med en sådan lösning kan du ta med dig head-fi-upplevelsen nästan överallt och för en äkta musikälskare är det en lyx som verkligen kommer att göra skillnad i vardagen. En annan lyx som kommer att göra stor skillnad är de adaptrar i Comply-skum som medföljer. De formar sig efter dina hörselgångar och ger en perfekt anpassning, vilket är en förutsättning för en perfekt ljudupplevelse.

IE 200 finns i svart utförande. Transportetui medföljer.

Mer bilder på Sennheiser IE 200

Sennheiser IE 200 Head-fi in-ear-hörlurar

Höjdpunkter

 • Fin hifi-ljudkvalitet
 • Dual Tuning
 • Bra ljudisolering mot omgivningen
 • Kabeln kan bytas till en annan typ
 • Säker och bekväm passform med flexibla öronbyglar

Vår
Expertbedömning

 • Fin hifi-ljudkvalitet
 • Bra ljudisolering mot omgivningen
 • Dual Tuning
 • Säker och bekväm passform med flexibla öronbyglar
 • Flätad lättviktskabel och kontakter med guldpläterade kontaktytor
 • Kabeln kan bytas till en annan typ
 • Transportetui medföljer

Tekniska specifikationer

Aktiv brusreduceringNej
Akustisk konstruktionSluten
Avspelning via USBNej
BluetoothNej
Element typDynamic driver
Frekvensomfång6-20.000 Hz
HörslurstypIn-ear
Impedans, passiv18 ohm
Känslighet119 dB
MikrofonNej

Recensioner


5.0
2 recensioner
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Erik
Danmark
5/13/2023

Supernöjd, behöver bara vrida termen till sladden igen, men ljudkvaliteten överstiger långt det ljud som mina trådlås och dyrare öronsnäckor kan utföra och där batteritiden efter nästan 3 år var nere på ca 2 timmar.

Erik
Danmark
Dagfinn
Norge
4/16/2023
Dagfinn
Norge

Tillbehör till Sennheiser IE 200

Rekommenderade produkter

Denon AH-D5200 Head-fi hörlurar
Head-fi hörlurar
6 498:- / st.
2