Hopp til innhold
1 590:-Set
Förväntad i lager den 25 maj 2024.
  -
Trodde du att äkta head-fi var förbehållet dyra hörlurar i full storlek? Då får du tänka om – Sennheiser levererar det även i form av öronsnäckor!

Läs mer:

Beskrivning

Sennheiser IE 200 – avancerade in-ear head-fi-hörlurar med Dual Tuning och ljud i lyxklass

 • Fin hifi-ljudkvalitet
 • Dual Tuning
 • Bra ljudisolering mot omgivningen
 • Kabeln kan bytas till en annan typ
 • Säker och bekväm passform med flexibla öronbyglar

Sennheiser IE 200 är avancerade in-ear head-fi-hörlurar som sätter en ny standard för ljudkvaliteten i den här prisklassen. Även de finaste detaljerna gnistrar silkesmjukt och kristallklart, och ljudbilden är så stor och öppen att du normalt sett skulle vara hänvisad till full-size-lurar för att hitta motsvarande musikupplevelse.

Trots de pyttesmå dimensionerna är IE 200 fullmatad med avancerad Sennheiser-teknik, inklusive en förenklad version av de avancerade TrueResponse-elementen (XWB) som de även använder i sina mest exklusiva in-ear-modeller.

En helt ny och smart detalj är att du får Sennheisers patentsökta Dual Tuning-system, där du kan anpassa klangen genom att flytta snäckorna mellan två positioner. I standardpositionen får du en fyllig klang med djup och dynamisk bas, men om du föredrar ett mer öppet och analytiskt ljud så behöver du bara dra ut snäckan ett litet klick. På så sätt kan du alltid få en musikupplevelse som är optimerad för tillfället och ditt humör.

Byggda för kvalitet och komfort

Sennheiser IE 200 inte framtagna för att pusha dig under löprundan eller på gymmet. Däremot är de ett förträffligt alternativ när du vill ha ljudkvaliteten från ett par hifi-lurar i full storlek utan att behöva släpa runt på dem. Det kan till exempel vara på tåget eller kontoret, där du kopplar dem till din laptop eller iPhone via en mobil D/A-omvandlare.

Med en sådan lösning kan du ta med dig head-fi-upplevelsen nästan överallt och för en äkta musikälskare är det en lyx som verkligen kommer att göra skillnad i vardagen. En annan lyx som kommer att göra stor skillnad är de adaptrar i Comply-skum som medföljer. De formar sig efter dina hörselgångar och ger en perfekt anpassning, vilket är en förutsättning för en perfekt ljudupplevelse.

IE 200 finns i svart utförande. Transportetui medföljer.

Levererar det bästa – förtjänar det bästa

IE 200 är byggda för att du ska kunna njuta fullt ut av varje musikinspelning. Du kan såklart koppla dem till ett vanligt minijack-uttag på din telefon eller laptop, men det kan bli mycket bättre. Välj istället USB-porten och anslut en mobil D/A-omvandlare (DAC), till någon av DragonFly-modellerna från AudioQuest. Då kringgår din bärbara musik den störningsbesudlade minijack-utgången och skickar den på digital väg rakt in i en högkvalitativ DAC som omvandlar dataströmmen till ljuva vågor för dina öron.

Kvalitetsskillnaden är ytterst påtaglig, och när du använder en sådan lösning kommer du att upptäcka hur bra IE 200 faktiskt är. En DragonFly är inte större än ett USB-minne, så du kan utan problem ha den med dig vart du än är på väg, och under resan dit kan du njuta av musik i High End-kvalitet.

Sennheiser head-fi – tysk toppkvalitet

Sennheiser är en av världens ledande tillverkare av både hörlurar och mikrofoner för alla tänkbara ändamål. Och när de bestämmer sig för att gå hela vägen för att ta fram en produkt i världsklass så kan du lugnt förvänta dig något utöver det vanliga. Sennheiser kan luta sig på en massiv produktionsapparat som ger dem möjlighet att både designa, producera och montera alla komponenter in-house på en extremt hög nivå.

Därför köper du inte bara ett par hörlurar – du köper ett stycke industridesign som inte kan göras bättre med dagens teknik. Resten av historien kan du låta gåshud och rysningar av välbehag berätta när musiken strömmar in i dina öron i oöverträffad kvalitet.

Vår
Expertbedömning

Fördelar

 • Fin hifi-ljudkvalitet
 • Bra ljudisolering mot omgivningen
 • Dual Tuning
 • Säker och bekväm passform med flexibla öronbyglar
 • Flätad lättviktskabel och kontakter med guldpläterade kontaktytor
 • Kabeln kan bytas till en annan typ
 • Transportetui medföljer

Begränsningar

 • Inget hus i metall
 • Ingen trådlös avspelning
 • Inte utformade för sport och träning
 • Inga kontroller på kabel eller öronsnäckor

Tillbehör till Sennheiser IE 200

Tekniska specifikationer

HörslurstypIn-ear
Aktiv brusreduceringNej
Frekvensomfång6-20.000 Hz
Känslighet119 dB
MikrofonNej
Akustisk konstruktionSluten
Impedans, passiv18 ohm
BluetoothNej
Element typDynamic driver
Avspelning via USBNej

Rekommenderade produkter

LCDi3
Head-fi in-ear-hörlurar
11 490:- / Paket