Hopp til innhold

SennheiserIE 600Head-fi in-ear-hörlurar (Set)

Trodde du att äkta High End var förbehållet hörlurar i full storlek? Då får du tänka om – Sennheiser levererar även head-fi i form av öronsnäckor!
Set7 190:-
Förväntad i lager den 7 april 2023.
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Sennheiser IE 600 – unika och avancerade head-fi-hörlurar av in-ear-typ med suveränt hifi-ljud

Sennheiser IE 600 är exklusiva och unika head-fi-hörlurar av in-ear-typ med en suverän hifi-ljudkvalitet som kommer att lyfta din musikupplevelse till skyhöga höjder. Även de minsta detaljerna gnistrar silkeslent och kristallklart, basen är djup och fast, och ljudbilden är så stor och öppen att du snabbt glömmer tid och rum. Här får du kompakt head-fi när det är som allra bäst och du kommer väldigt nära den kompromisslösa toppmodellen IE 900 – men till ett betydligt lägre pris.

Till skillnad från den påkostade toppmodellen har huset på IE 600 ett utförande i 3D-printad metall istället för att ha frästs ut ur ett stycke aluminium. Denna extremt avancerade process ger ett hus som är tre gånger hårdare och starkare än stål. En tekniker kontrollerar detaljerna manuellt innan huset skickas vidare för rensning, polering och ytbehandling. Resultatet är en produkt i ett perfekt utförande som kan hålla för att användas flitigt i åratal.

Sennheisers förnäma XWB-element (Extra Wide Band) och ett unikt system med två dämpningskammare ser till att de helt avgörande mikrodetaljerna i ljudbilden kommer till sin fulla rätt. Och det är just här en stor del av rumsinformationen – och därmed den magiska realismen – ligger dold.

Byggda för kvalitet och komfort

Sennheiser IE 600 inte framtagna för att pusha dig under löprundan eller på gymmet. Däremot är de ett förträffligt alternativ när du vill ha ljudkvaliteten från ett par hifi-lurar i full storlek utan att behöva släpa runt på dem. Det kan till exempel vara på tåget eller kontoret, där du kopplar dem till din laptop eller telefon via en mobil D/A-omvandlare.

Med en sådan lösning kan du ta med dig High End nästan överallt, och för en äkta musikälskare är det en lyx som verkligen kommer att göra skillnad i vardagen. En annan lyx som kommer att göra stor skillnad är de adaptrar i Comply-skum som medföljer. De formar sig efter dina hörselgångar och ger en perfekt anpassning, vilket är en förutsättning för en perfekt ljudupplevelse.

Sennheiser IE 600 finns i silverutförande. Exklusivt transportetui medföljer.

Test av Sennheiser IE 600

Mer bilder på Sennheiser IE 600

Sennheiser IE 600 Head-fi in-ear-hörlurar

Höjdpunkter

 • Suveränt öppet, naturligt och detaljerat hifi-ljud
 • Handbyggda på Sennheisers egen fabrik i Tyskland
 • Hus i 3D-printad metall
 • Fungerar mest optimalt tillsammans med mobil D/A-omvandlare
 • Två olika kablar medföljer (balanserad/obalanserad)

Vår
Expertbedömning

 • Suverän hifi-ljudkvalitet
 • Hus i 3D-printad metall
 • Bra ljudisolering mot omgivningen
 • Kabeln kan bytas till en annan typ (två kablar medföljer)
 • Säker och bekväm passform med flexibla öronbyglar
 • Förstärkta kablar och kontakter med guldpläterade kontaktytor
 • Designade och byggda i Tyskland

Tekniska specifikationer

Aktiv brusreduceringNej
Akustisk konstruktionSluten
Avspelning via USBNej
BluetoothNej
Element typ/storlek7 mm - Dynamic driver
Frekvensomfång4-46.500 Hz
HörslurstypIn-ear, Head-Fi
Impedans, passiv18 ohm
Känslighet118 dB
MikrofonNej

Tillbehör till Sennheiser IE 600

Rekommenderade produkter