Hopp til innhold
2 990:-st.
Förväntad i lager den 5 maj 2024.
  -
Läckert, trådlöst ljud för kräsna öron. Här får du både den rätta Hi-Fi-känslan och bästa möjliga komfort. Hållare/laddare medföljer.

Läs mer:

Beskrivning

Sennheiser RS 175 – trådlösa slutna over-ear-hörlurar med läcker, brusfri digital ljudkvalitet

  • Högkvalitativ digital trådlös överföring av musiksignalen
  • Läcker och brusfri ljudkvalitet i Hi-Fi-klass
  • Både optisk digital och analog ljudingång (perfekt tillsammans med TV)
  • Hållare med laddningsfunktion medföljer
  • Sluten konstruktion för maximal avskärmning mot störningar från omgivningen

RS 175 är ett par läckra trådlösa hörlurar med läcker och brusfri digital ljudkvalitet. Här får du den rätta Hi-Fi-känslan samtidigt som du kan röra dig fritt i huset eller trädgården utan att irriterande kablar hamnar i vägen eller är för korta. RS 175 har en sluten konstruktion som ger dig maximal avskärmning mot störningar från omgivningen (och omvänt).


Du får hög komfort med låg vikt och mjuka, omslutande öronkuddar, och med Sennheisers avancerade digitala överföringsteknik kan du njuta av musiken trådlöst i förlustfri CD-kvalitet utan det irriterade baggrundssus som du ofta får stå ut med i FM-baserade lösningar.


Om du är lycklig ägare till en trådlös musikstreamer blir det hela ännu roligare. Då kan du nämligen ansluta den trådlösa sändarenheten till din trådlösa spelare och på så sätt ha tillgång till hela din musiksamling vart du än befinner dig med lurarna. Och du kan till på köpet göra det digitalt via den optiska anslutningen. Det samma gäller om du vill använda RS 175 tillsammans med din platt-TV.*


Den medföljande trådlösa sändaren fungerar också som hållare till hörlurarna och har självklart laddningsfunktion så att dina RS 175 är redo att användas nästa gång du vill lyssna på musik trådlöst i toppkvalitet.


RS 175 finns i svart finish. Hållare/laddningsstation medföljer.


* RS 175 stödjer digitalt stereoljud (PCM) i upp till 16 bit/48 kHz. Flerkanaliga format som t.ex. Dolby Digital och DTS stöds inte.


RS 175 – njut av musik i toppkvalitet med full rörlighet
Sennheiser RS 175 är otroligt enkla att använda till vardags. När du har kopplat in den trådlösa sändaren till anläggningen behöver du bara trycka på ett par knappar. Då upprättar sändaren en förbindelse till hörlurarna en gång för alla. Med en räckvidd på upp till 100 meter (beroende på väggar m.m.) kan du utan problem njuta av musik och filmljud i hög kvalitet var som helst, när som helst. Självklart finns det volymkontroll på hörlurarna så att du snabbt kan höja eller sänka volymen.*

I den här generationen har Sennheiser valt att använda sin egen avancerade och digitala överföringsteknik på 2,4 GHz som de också använder i sina trådlösa mikrofoner och många andra produkter som har gjort Sennheiser till ett förstahandsval bland proffs över hela världen. Jämfört med den tidigare Kleer-tekniken får du både bättre ljudkvalitet, mindre brus och längre räckvidd med Sennheisers egen lösning.

RS 175 är har valfria EQ-inställningar som aktiveras från hållaren. Bass Boost framhäver basen, vilket kan passa vissa musiktyper. Virtual Surround ger en mer rumslig karaktär som kan ge TV-ljudet ett extra lyft, till exempel när du tittar på film eller sport.

* RS 175 stödjer digitalt stereoljud (PCM) i upp till 16 bit/48 kHz. Flerkanaliga format som t.ex. Dolby Digital och DTS stöds inte. Om inte din TV kan omvandla digitalt, flerkanaligt filmljud till PCM så kan du istället använda den analoga anslutningen.

Tillbehör till Sennheiser RS 175

Tekniska specifikationer

HörslurstypOver-ear
Aktiv brusreduceringNej
Frekvensomfång17-22,000 Hz
Akustisk konstruktionSluten
Avspelning via USBNej

Recensioner


4.9
7 recensioner
5
6
4
1
3
0
2
0
1
0
Henrik
Danmark
3/17/2024

Superköp, rekommenderas

Henrik
Danmark
Danny
Danmark
2/25/2024
Danny
Danmark
Kees
Nederländerna
2/22/2024

Den här fungerar perfekt, jag är nöjd med den!

Kees
Nederländerna
Ida
Danmark
1/23/2024

Lite svårt att få kontakt med TV, men nu super produkt .... fungerar felfritt...

Ida
Danmark
Lasse
Sverige
1/17/2024

Funkar klockrent! Bra ljud,lätt att koppla in den till en äldre tv med optiskljud uttag +++++

Lasse
Sverige