Hopp til innhold
2 490:-st.
Förväntad i lager den 13 oktober 2023.
 Kan upplevas i
Läckert, trådlöst ljud för kräsna öron. Här får du både den rätta Hi-Fi-känslan och bästa möjliga komfort. Hållare/laddare medföljer.

Läs mer:

Beskrivning

Sennheiser RS 175 – trådlösa slutna over-ear-hörlurar med läcker, brusfri digital ljudkvalitet

  • Högkvalitativ digital trådlös överföring av musiksignalen
  • Läcker och brusfri ljudkvalitet i Hi-Fi-klass
  • Både optisk digital och analog ljudingång (perfekt tillsammans med TV)
  • Hållare med laddningsfunktion medföljer
  • Sluten konstruktion för maximal avskärmning mot störningar från omgivningen
RS 175 är ett par läckra trådlösa hörlurar med läcker och brusfri digital ljudkvalitet. Här får du den rätta Hi-Fi-känslan samtidigt som du kan röra dig fritt i huset eller trädgården utan att irriterande kablar hamnar i vägen eller är för korta. RS 175 har en sluten konstruktion som ger dig maximal avskärmning mot störningar från omgivningen (och omvänt).

Du får hög komfort med låg vikt och mjuka, omslutande öronkuddar, och med Sennheisers avancerade digitala överföringsteknik kan du njuta av musiken trådlöst i förlustfri CD-kvalitet utan det irriterade baggrundssus som du ofta får stå ut med i FM-baserade lösningar.

Om du är lycklig ägare till en trådlös musikstreamer – som t.ex. Bluesound NODE2, HEOS Link, Sonos CONNECT, Argon Stream2M eller motsvarande – blir det hela ännu roligare. Då kan du nämligen ansluta den trådlösa sändarenheten till din trådlösa spelare och på så sätt ha tillgång till hela din musiksamling vart du än befinner dig med lurarna. Och du kan till på köpet göra det digitalt via den optiska anslutningen. Det samma gäller om du vill använda RS 175 tillsammans med din platt-TV.*

Den medföljande trådlösa sändaren fungerar också som hållare till hörlurarna och har självklart laddningsfunktion så att dina RS 175 är redo att användas nästa gång du vill lyssna på musik trådlöst i toppkvalitet.

RS 175 finns i svart finish. Hållare/laddningsstation medföljer.

* RS 175 stödjer digitalt stereoljud (PCM) i upp till 16 bit/48 kHz. Flerkanaliga format som t.ex. Dolby Digital och DTS stöds inte.

RS 175 – njut av musik i toppkvalitet med full rörlighet
Sennheiser RS 175 är otroligt enkla att använda till vardags. När du har kopplat in den trådlösa sändaren till anläggningen behöver du bara trycka på ett par knappar. Då upprättar sändaren en förbindelse till hörlurarna en gång för alla. Med en räckvidd på upp till 100 meter (beroende på väggar m.m.) kan du utan problem njuta av musik och filmljud i hög kvalitet var som helst, när som helst. Självklart finns det volymkontroll på hörlurarna så att du snabbt kan höja eller sänka volymen.*

I den här generationen har Sennheiser valt att använda sin egen avancerade och digitala överföringsteknik på 2,4 GHz som de också använder i sina trådlösa mikrofoner och många andra produkter som har gjort Sennheiser till ett förstahandsval bland proffs över hela världen. Jämfört med den tidigare Kleer-tekniken får du både bättre ljudkvalitet, mindre brus och längre räckvidd med Sennheisers egen lösning.

RS 175 är har valfria EQ-inställningar som aktiveras från hållaren. Bass Boost framhäver basen, vilket kan passa vissa musiktyper. Virtual Surround ger en mer rumslig karaktär som kan ge TV-ljudet ett extra lyft, till exempel när du tittar på film eller sport.

* RS 175 stödjer digitalt stereoljud (PCM) i upp till 16 bit/48 kHz. Flerkanaliga format som t.ex. Dolby Digital och DTS stöds inte. Om inte din TV kan omvandla digitalt, flerkanaligt filmljud till PCM så kan du istället använda den analoga anslutningen.

Tillbehör till Sennheiser RS 175

AudioQuest Forest Optisk kabel
AudioQuest Forest
Optisk kabel
572:- / st.
19

Tekniska specifikationer

HörslurstypOver-ear
Aktiv brusreduceringNej
Frekvensomfång17-22,000 Hz
Akustisk konstruktionSluten
Avspelning via USBNej

Recensioner


4.9
10 recensioner
5
9
4
1
3
0
2
0
1
0
R.P.M.
Nederländerna
8/18/2023
R.P.M.
Nederländerna
Finn
Danmark
8/15/2023

Nu när det inte alltid är möjligt att höra musiken över mina coola golvhögtalare, vilket är optimalt för mig, har detta Sennheiser-hörlursset snyggt täckt behovet av att lyssna på musik. De låter riktigt bra, särskilt effekten av att öka basen. Jag använder dem mycket när jag nördar vid datorn på kvällen, sedan flyter jag in i musiken och slappnar av. Priset är helt skarpt, och då du är fri från kablar, kan definitivt rekommenderas.

Finn
Danmark
Kerstin
Sverige
7/26/2023

Vi är mycket nöjda med hörlurarna och även med den fina service och hjälp ni gett oss.

Kerstin
Sverige
Ole
Danmark
7/15/2023
Ole
Danmark
Ronnie
Sverige
6/18/2023

Far är väldigt nöjd med dessa. Lätta att använda och funkar jättebra till en 82:åring som har svårt att höra TV:n

Ronnie
Sverige