Hopp til innhold
Sonos Port Musikstreamer

SonosPortMusikstreamer

Få musikstreaming och en hel värld av smidiga trådlösa möjligheter med Sonos på din anläggning eller ett par aktiva högtalare. En äkta hifi-lösning!
st.4 790:-
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Sonos Port – smart och mångsidig trådlös musikstreamer med multiroom för din anläggning eller aktiva högtalare

Sonos Port är en smart och användarvänlig trådlös musikstreamer som du kopplar till din nuvarande anläggning eller ett par aktiva högtalare. Här får du alla behändiga trådlösa möjligheter på ett bräde, inklusive multiroom, utan att du behöver byta ut hela anläggningen. En ekonomisk och väldigt flexibel lösning för dig som vill njuta av trådlös musik i äkta hifi-kvalitet.

Med full kontroll via Sonos app, Apple AirPlay 2 och möjlighet till röststyrning har du de senaste och häftigaste möjligheterna att lyssna på bra musik var du vill och när du vill. Det är också väldigt enkelt att lägga till trådlösa högtalare i andra rum, så du kan fylla hela ditt hem med trådlös musik på ett kick.

En läcker detalj på Sonos Port är den inbyggda 12 V trigger-funktionen. Om din anläggning också stödjer den här funktionen så startar den automatiskt så snart du väljer en låt på din Sonos-app. Du behöver alltså inte först leta upp anläggningens fjärrkontroll så fort du vill lyssna på musik, vilket faktiskt är enormt behändigt i vardagen. Anläggningen stängs också automatiskt tillsammans med Port, så du behöver inte fundera över onödigt slöseri med ström.

Sonos Port finns i svart utförande. Dedikerad RCA-kabel medföljer.

Tekniska specifikationer

FärgSvart

Tillbehör till Sonos Port

Rekommenderade produkter

Sonos Move Trådlös högtalare med batteri
Sonos Move
Trådlös högtalare med batteri
4 490:- / st.