Hopp til innhold

Du har förmodligen redan tre av de saker du behöver för Sonos, nämligen en smartphone, ett trådlöst hemnätverk (Wi-Fi) och streaming musiktjänst (Spotify, TIDAL, YouSee Music, Napster, etc.). Då behöver du bara en trådlös Sonos-högtalare och ladda ner Sonos-appen på din smartphone. Om några minuter har du satt upp systemet och du är klar. Musiken väljer du direkt i Sonos-appen, oavsett om du vill lyssna på radio via webben eller spela från en streamingtjänst.

51 produkter

Sonos

Sonos är marknadens tveklöst mest sålda och genomtestade trådlösa multiroom-streaming-system. Alla lär sig snabbt att använda det och de flesta musiktjänster är fullt integrerade. HiFi Klubben säljer Sonos kompletta sortiment av Sonos högtalare och har många års erfarenhet med systemet. Du väljer själv om du vill ha ett komplett system med detsamma, eller om du vill börja med en enstaka Sonos högtalare som senare kan få sällskap av flera. På HiFi Klubben får du rådgivning i toppklass samt tre års garanti på allt!

Få läckert ljud i alla rum med Sonos

Sonos är ett trådlöst system designat för att kunna implementeras perfekt i samtliga rum i huset. Det låter kanske som ett oöverskådligt projekt att installera ljudsystem i hela huset, men det är faktiskt ganska enkelt. Har du en smartphone, en musikstreaming-tjänst - t.ex. Spotify, TIDAL eller YouSee Musik - samt en wifi-förbindelse, är du redan på god väg. Det enda du saknar är en trådlös Sonos högtalare och en app som du enkelt laddar ner till din smartphone.

När du har laddat ner app'en kan du ansluta och därefter styra allt direkt därifrån. Du navigerar alltså direkt i Sonos-app'en oavsett varifrån du ska höra musik, radio, podcast osv. Dessutom kan hela familjen styra Sonos-systemet från deras egna smartphones.

Kombinera själv ett system i passande storlek 

Med det smarta Sonos multiroom-systemet väljer du själv hur mycket eller lite du vil ha stående i varje rum. Vill du ha bra ljud, men samtidigt gärna vill slippa ha en anläggning stående, kan du istället välja två trådlösa Sonos högtalare som tillsammans ger dig en bättre ljudupplevelse än om du endast har en enstaka.

Den lösningen kan dock aldrig mäta sig med en riktig anläggning med äkta hifi-högtalare, så om du vill ha ut så mycket som möjligt av musiken, är det klart att föredra - t.ex. i vardagsrummet, om det primärt är här du lyssnar på musik. Välj t.ex. en trådlös Sonos Amp-minianläggning samt ett par bra högtalare efter ditt eget val. Alternativt en Sonos Port musikstreamer, som kan anslutas till en existerande anläggning. I köket, sovrummet o.s.v. kan du också välja mindre, trådlösa högtalare om du inte vill ha en anläggning i samtliga rum.

Sonos högtalare finns i många olika utformningar så det finns något för alla smaker och stilar. Föredrar du små, diskreta lösningar är de stilfulla Sonos inbyggnadshögtalarna säkert något för dig. Du kan även få andra diskreta högtalare till att ställa på en hylla eller till montering på väggen eller i taket.

Allt från Sonos är populärt, men särskilt deras serie med trådlösa högtalare hittar man i många hem. Serien består bl.a. av modellerna Move, PLAY:1 och PLAY:5, som alla finns i olika storlekar och till olika syften.

Avlösaren till PLAY:1 finns redan ute i form av Sonos One SL, som bjuder på samma fantastiska teknologi och samma stilrena design. Du kan även få Sonos One (Gen 2), som påminner om SL-modellen, men med inkorporerad röststyrning så att du ännu lättare kan styra din musik. 

Sonos erbjuder alltså massor av möjligheter, och det är utan tvivel också en lösning som passar in hos dig.

Om du inte har lust eller budget till att utrusta hela huset med Sonos högtalare på en gång, kan du löpande bygga ut så att fler och fler rum fylls med ljud efterhand som det passar.

De många olika trådlösa högtalarna från Sonos gör det möjligt att välja modeller som passar perfekt in i rummet. Både när det gäller storlek, färg och design. Om du väljer Sonos Move högtalarsystem får du även inbyggd Bluetooth och batteri, så att du t.ex. kan ta musiken med dig ut i trädgården eller på utflykt.

Skäm bort ditt TV-ljud med Sonos 

Kanske är du redan glad innehavare av ett av våra OLED, QLED eller andra TV-apparater. Om du har en bra TV är det en skam att inte komplettera det med bra ljud, så att du kan få en fulländad upplevelse när du tittar på film, serier, sport o.s.v.

Sonos soundbar

Med en Sonos soundbar - t.e.x. Sonos Beam (Gen 2) eller Sonos Arc - får du bra TV-ljud samt en elegant högtalare som kan hängas upp på ett väggfäste under TV:n. Den smala, avlånga högtalaren är snygg att titta på och eftersom den ligger i plan med TV:n, är den inte iögonfallande utan blir en naturlig del av skärmen. Har du inte en vägghängd TV, kan soundbaren istället placeras på en hylla tillsammans med TV:n. Till denna lösning kan du även välja en Sonos PLAYBASE, som är en platt högtalare som TV:n kan ställas på. 

Med dagens platta TV-skärmar kan de inbyggda högtalarna inte leva upp till den sublima bildkvalitet som skärmarna efterhand mästrar. En bra högtalarlösning är därför oumbärlig i våra ögon, och med en soundbar har du ökat kvaliteten avsevärt i förhållande till de inbyggda högtalarna i TV:n.

Sonos surround-ljud

Vill du ha ännu bättre ljud än en soundbar kan ge dig, bör du överväga surround-ljud. Det är enkelt och smidigt och ger dig en fantastisk ljudupplevelse.

Du skapar enkelt surround-ljud genom att ansluta två trådlösa bakhögtalare till din Sonos soundbar och eventuellt en trådlös subwoofer, så att du även får med de djupa bastonerna.

Med Sonos trådlösa musikuniversum blir det inte mycket enklare att bygga din egen hemmabio - utan irriterande kablar och alltför många stora högtalare. Det är enkelt, snyggt och helt fantastiskt.

Oavsett vilken högtalarlösning du väljer till din TV, ansluts de utan problem och användningen är lika enkel som allt annat med Sonos. Inga extra fjärrkontroller att hålla reda på, endast bra ljud som lever upp till den höga bildkvaliteten på skärmen. Du får allt det smarta från Sonos med i TV-högtalarna, d.v.s. app-kontroll, trådlös multiroom-musik och, i några modeller, även röststyrning - så blir det inte enklare!

Kom in på HiFi Klubben och hitta helt rätt lösning till dig 

På HiFi Klubben är vi galna i Sonos. Vi har sålt produkterna under längre tid än någon annan på marknaden, och därför kan vi systemet lika bra som vår egen bakficka. Vår mångåriga erfarenhet gör att vi kan rådge dig på bästa vis, så kom in i butiken om du överväger ett Sonos multiroom-system till ditt hem.

Här kan vi tillsammans sammansätta helt rätt system till dig så att det passar både till dina behov, din stil och din plånbok. Ett besök i en av våra fysiska butiker ger dig också bättre överblick över dina möjligheter, samtidigt som du kan uppleva de olika högtalarna i verkligheten så att du vet precis vilken produkt du får med dig hem.

Internet fungerar bra om man vill kolla priser och olika erbjudanden, men vi rekommenderar alltid att du kommer förbi en av våra butiker innan du handlar, så att du är fullständigt säker på att du får sammansatt det bästa Sonos-systemet till just dig och din bostad.

Se flera av våra multiroom-streaming-system:

Bluesound