Hopp til innhold
Sony KD-49XG9005 UHD-TV

SonyKD-49XG9005UHD-TV

Exklusiv 4K/UHD-TV med suverän bildkvalitet, Full Backlight LED och 4K X1 Extreme-processor. En TV-upplevelse i lyxklassen!

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Sony KD-49XG9005 – 49-tums UHD/4K LED-TV med Full Backlight, X1 Extreme-processor, exklusiv metallfinish, dubbla mottagare och röststyrning via Google-assistenten

KD-49XG9005 är en exklusiv 4K-TV med suverän bildkvalitet från Sonys unika Triluminos LED-panel. Den här lyxmodellen är bestyckad med Full Backlight LED-bakgrundsbelysning som via Local Dimming ger möjlighet till en extremt exakt styrning av ljuset överallt på skärmen.

Du får även möjlighet att röststyra TV:n via Google-assistenten och en separat smarthögtalare (extra tillbehör). Funktionen är redo att användas så snart Google aktiverar den i Sverige.

HDR-bildkvalitet och Android TV med Chromecast

KD-49XG9005 stödjer HDR-standarden som med äkta HDR-material kan frigöra den digitala bildteknikens fulla potential. Den nya avancerade 4K X1 Extreme-processorn ser till att även bildkällor (HDTV, Blu-Ray m.m.) som inte är UHD (HDTV, Blu-ray m.m.) skalas upp och får optimal och intelligent behandling.

Android TV och Chromecast built-in ger dig en hel rad nya spännande Smart TV-funktioner, och med dubbla TV-mottagare och paus-/inspelningsfunktion via USB bestämmer du själv när du vill se dina favoritprogram.

Obs! Till följd av den ultratunna designen är de inbyggda stereohögtalarna mycket små, men de kan ändå klara av vanliga TV-program som nyheter och annat. HiFi Klubben rekommenderar fortfarande att du kopplar in en soundbar, ett par aktiva högtalare eller en separat stereo- eller hemmabioanläggning. Då kan ljudet leva upp till den snygga ljudkvaliteten när du till exempel ser på film.

Höjdpunkter

  • Triluminos-panel med Full Backlight LED och Local Dimming
  • 4K X1 Extreme-processor
  • Exklusiv design i metall
  • Förberedd för röststyrning (Google-assistenten)
  • Inspelningsfunktion via USB, samt dubbla TV-mottagare

Videos om Sony KD-49XG9005

Tekniska specifikationer

Full / edge backlightFull Backlight
Game modeJa

Tillbehör till Sony KD-49XG9005

Rekommenderade produkter