Hopp til innhold
Sony KD-65XF9005 UHD-TV

SonyKD-65XF9005UHD-TV

4K-toppmodell med fantastiskt snygg design i metall. Avancerad Full Backlight LED och 4K X1 Extreme-processor ger dig TV-upplevelser i särklass.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Sony KD-65XF9005 – 65-tums UHD/4K LED-TV i High End-klass med Full Backlight LED, 4K X1 Extreme-processor, HDR, exklusiv metallfinish, dubbla mottagare och Android TV med Chromecast built-in

KD-65XF9005 är en exklusiv 4K-TV i High End-klass med suverän bildkvalitet från Sonys unika Triluminos LED-panel. Den här toppmodellen är bestyckad med Full Backlight LED-bakgrundsbelysning som via Local Dimming ger möjlighet till en extremt exakt styrning av ljuset överallt på skärmen. Här får du både hög ljusstyrka och en kontraståtergivning som utmanar även de bästa OLED-modellerna.

Den nya avancerade 4K X1 Extreme-processorn ser till att även bildkällor som inte är UHD skalas upp och får optimal behandling så att de kan presenteras på skärmen i fantastisk kvalitet. Du kommer att bli överraskad över hur mycket extra kvalitet man kan krama ur t.ex. en vanlig Blu-ray- eller DVD-film på det här sättet.

Android TV och Chromecast built-in ger dig en hel rad nya spännande Smart TV-funktioner, och med dubbla TV-mottagare och paus-/inspelningsfunktion via USB bestämmer du själv när du vill se dina favoritprogram.

Obs! Till följd av den tunna designen är de inbyggda stereohögtalarna väldigt små, men de klarar i nödfall vardagsprogram som nyheter och liknande. HiFi Klubben rekommenderar dock fortfarande att du kopplar in en soundbar, ett par aktiva högtalare eller en separat stereo- eller hemmabioanläggning. Då kan ljudet leva upp till den snygga bildkvaliteten när du till exempel ser på film.


Höjdpunkter

  • Triluminos-panel med HDR, Full Backlight LED och Local Dimming
  • 4K X1 Extreme-processor
  • Exklusiv design i metall
  • Inspelningsfunktion via USB, samt dubbla TV-mottagare
  • Android TV med Chromecast built-in

Videos om Sony KD-65XF9005

Tekniska specifikationer

Full / edge backlightFull Backlight

Tillbehör till Sony KD-65XF9005

Rekommenderade produkter