Hopp til innhold
Sony
LED-TV

Sony KDL-32WD753

3 990:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Full-HD med allt som behövs, inkl. wifi och inspelning via USB – till ett ytterst vettigt pris. Ett bra val till köket, sovrummet m.m

Läs mer:

Beskrivning

Sony KDL-32WD753 – 32-tums Full-HD-LED-TV med inspelning via USB och wifi till budgetpris

  • Full HD-upplösning
  • Snygg finish i metall
  • Sony Smart TV
  • Inbyggd trådlös nätverksfunktion (wifi)
  • USB-funktion för inspelning

KDL-32WD753 är en 32-tums LED-TV med Full-HD, elegant, supertunn design i metall och med gedigen Sony-kvalitet i alla detaljer. Den inbyggda trådlösa nätverksfunktionen ger dig tillgång till Smart TV-funktioner, och med inspelningsfunktion via USB bestämmer du själv när du vill se dina favoritprogram.

Obs! Till följd av den ultratunna designen är de inbyggda stereohögtalarna väldigt små, men de klarar i nödfall vardagsprogram som nyheter och liknande. Hi-Fi Klubben rekommenderar dock fortfarande att du kopplar in en soundbar, ett par aktiva högtalare eller en separat stereo- eller hemmabioanläggning. Då kan ljudet leva upp till den snygga ljudkvaliteten när du till exempel ser på film.

Netflix – se alla filmer du vill via streaming

På samma sätt som Spotify och TIDAL har revolutionerat hur vi lyssnar på musik kan du som KDL-32WD753-ägare se fram emot att få tillgång till video-streaming från tjänster som Netflix. Med ett abonnemang får du tillgång till nästan obegränsade mängder film och TV-serier över nätet, och både ljud och bild är i toppkvalitet. Streaming-tjänsterna är också den första möjligheten du har att få titta på äkta 4K/UHD-bildmaterial (Netflix).

Game Mode – gaming på storskärm

Har du en spelkonsol eller PC kopplad direkt till TV:n via HDMI kan du optimera din spelupplevelse ytterligare genom att välja Game Mode i menyn. Då skickas bildsignalen förbi flera av TV:ns inbyggda processorer och du får en blixtsnabb respons precis som på en datorskärm. Den här inställningen behöver du bara göra en gång för den aktuella ingången.

Photo Share – dela bilder med familj och vänner på ett helt nytt sätt

Med Sonys smarta Photo Share-app blir det både roligare och enklare än någonsin att titta på de bilder du och familjen har liggandes på era smartphones eller surfplattor. Ni går bara in i appen på TV:n och klickar in er på TV:ns eget nätverk. Sedan kan ni direkt skicka över och visa utvalda foton på skärmen – och hämta ner varandras mästerverk i full upplösning!

Photo Share är ett helt nytt sätt att dela foton på, och du kommer att ha mycket roligt med att sitta och dela upplevelser tillsammans med andra. Det fungerar med nästan alla smartphones/surfplattor, och du slipper besväret med att skriva in lösenord för att logga in på ett wifi-nätverk. Det här är en väldigt användbar funktion som skiljer Sony från konkurrenterna.

Inspelning med USB – titta på TV när det passar dig

Med KDL-32WD753 kan du spela inTV-programmen om du vill se dem vid ett senare tillfälle. Det enda du behöver göra är att investera i en USB-hårddisk, och dessa hittar man idag i vettiga storlekar för några få hundralappar. När du väl har anslutit och formaterat den kan du praktiskt taget glömma att den finns.

Inspelningsfunktionen ger dig en otrolig TV-frihet till vardags eftersom du inte tvunget måste sitta redo i soffan när programmet börjar. Om telefonen ringer mitt i matchen pausar du bara sändningen eller spolar tillbaka när du är redo att fortsätta titta. Du kan till och med programmera veckans program på ett ögonblick via den elektroniska programguiden (EPG).

Knivskarp digital bildkvalitet via antenn och kabel-TV

KDL-32WD753 har inbyggda DVB-T2- och DVB-C-mottagare för knivskarp och störningsfri digital-TV (inkl. HDTV) via både antenn och kabel-TV. Det här gör att du inte behöver någon separat digitalbox och ännu en fjärrkontroll när du ska njuta av suverän digital bildkvalitet.

Tillbehör till Sony KDL-32WD753

Tekniska specifikationer

BildingångHDMI

Rekommenderade produkter