Hopp til innhold
Sony VPL-HW45ES Videoprojektor

SonyVPL-HW45ESVideoprojektor

High End-upplevelser i hemmabion är inte bara för miljonärer. Här kan du uppleva toppklassen utan att behöva belåna huset ytterligare.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Läs mer:

Beskrivning

Sony VPL-HW45ES – 3D-kompatibel High End-projektor med Full-HD och LCoS/SXRD för oförglömliga upplevelser i hemmabion

VPL-HW45ES är en 3D-kompatibel High End-projektor med full-HD och LCoS/SXRD-panelteknik. Här får du fördelarna från både DLP- och LCD-tekniken och kan se fram emot helt unika filmupplevelser i din High End-hemmabio.

LCoS (i Sonys terminologi kallat SXRD) använder en reflektiv panel som ger en svärta som är minst lika bra som i de väldigt populära DLP-filmprojektorerna. Men eftersom färgerna återskapas samtidigt, precis som i LCD-projektorer, så behövs inget roterande färghjul, och regnbågseffekten – DLP-projektorns akilleshäl – är därmed eliminerad.

I slutändan får du en bildkvalitet som bara överträffas av skrämmande dyra proffsprojektorer. Och naturligtvis får du alla tänkbara möjligheter till professionell kalibrering så att du kan krama ur de allra sista dropparna kvalitet ur din filmsamling.

Hög flexibilitet och redo för 3D
LensShift, optik med stort zoomomfång och två HDMI-ingångar ger dig väldigt flexibla möjligheter när det gäller montering och användning, och den extremt låga ljudnivån på bara 21 dB gör att du kan njuta helt ostört. RF-sändaren som behövs för 3D är inbyggd i projektorn, så allt di behöver göra är att skaffa det antal 3D-glasögon du behöver.

Sony VPL-HW45ES finns i svart eller vit finish och kan upplevas i utvalda Hi-Fi Klubben-butiker.

Videos om Sony VPL-HW45ES

Tillbehör till Sony VPL-HW45ES