Hopp til innhold

SonyXR-77A80KOLED-TV

77-tums 4K OLED-TV med enastående bildkvalitet, 4K Cognitive XR-processor, exklusiv metallfinish och en uppsjö av avancerade gamingfunktioner.
st.27 990:-
Förväntad i lager den 24 april 2023.
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

Sony XR-77A80K – 77-tums 4K OLED-TV med 4K Cognitive XR-processor, fantastisk bildkvalitet och exklusiv metallfinish

Sony XR-77A80K är en exklusiv 77-tums 4K OLED-TV som tar dig till elitklassen inom dagens TV-teknik. Den exklusiva Triluminos OLED-bildpanelen i kombination med den avancerade 4K Cognitive-processorn levererar en enastående bildåtergivning med läckra, mättade färger, silkeslena rörelser och perfekt svärta. De smarta fötterna som medföljer kan justeras i bredd så att de passar för både breda och smala TV-möbler, och du kan också höja skärmen för att göra plats för en soundbar under den.

Jämfört med den mer exklusiva A90K-serien har OLED-panelen i XR-77A80K lite mindre ljusstyrka, och du får också klara dig utan den läckra bakgrundsbelysta fjärrkontrollen i metall. I gengäld spar du en bra slant och får nästan samma fina TV-upplevelse.

Smarta ljudfunktioner för surround och röststyrning

Det inbyggda högtalarsystemet i Sony XR-77A80K kan fungera som centerhögtalare i surround om det matas direkt från din hemmabioreceiver. Det ger dig extra möjligheter att skapa en enkel och möbleringsvänlig surround-setup, dock inte med riktigt samma ljudkvalitet som en dedikerad centerhögtalare.

Via eARC kan du överföra okomprimerat surroundljud, inklusive Dolby Atmos, via HDMI-kabeln. Den kan till exempel gå till en grym hemmabio eller en matchande soundbar som är gjord för att återge höjdinformation i Atmos-ljudet. Du kan styra TV:n med rösten via Google-assistenten och den inbyggda mikrofonen i fjärrkontrollen (eller en separat smarthögtalare). Stöd för röststyrning på ditt lokala språk beror på vad tjänsten i fråga erbjuder.

Massor av underhållning med Google TV

Sony XR-77A80K har inbyggd Google TV som ger dig en uppsjö av spännande Smart TV-funktioner som ger dig mängder av förslag till underhållning anpassad efter din personliga smak. Här får du en suveränt smidig och komplett Smart TV-upplevelse, och med dubbla TV-mottagare och inspelningsfunktion via USB bestämmer du helt själv när du vill se dina favoritprogram från traditionella TV-kanaler

Med Sonys bästa TV får du Bravia Core som under en begränsad tid ger dig fri streaming av ett flertal filmtitlar (inkl. en handfull premiärer) i oöverträffad teknisk kvalitet. Du får också en rad andra finesser, behind-the-scenes-material m.m. Du kan läsa mer om Bravia Core på Sonys egen hemsida.

Sony XR-77A80K finns med metallfinish i Titanium Black.

Obs: HiFi Klubben rekommenderar alltid att du kopplar in en soundbar, ett par aktiva högtalare eller en separat stereo- eller hemmabioanläggning till din TV. Då kan ljudet leva upp till den snygga bildkvaliteten när du till exempel ser på film.

Sony XR-77A80K OLED-TV

Höjdpunkter

 • XR Triluminos Pro 4K OLED-bildpanel
 • 4K Cognitive XR processor / OLED XR Contrast Pro
 • Exklusiv metallfinish
 • Bra ljusstyrka för att vara en OLED-TV
 • Flera avancerade funktioner för gaming

Vår
Expertbedömning

 • XR Triluminos Pro 4K OLED-bildpanel
 • 4K Cognitive XR processor / OLED XR Contrast Pro
 • Exklusiv metallfinish
 • Ljudsystemet Acoustic Surface Audio+ integrerat
 • Bra ljusstyrka för att vara en OLED-TV
 • Flera avancerade funktioner för gaming
 • Inspelningsfunktion med dubbla TV-mottagare
 • Stödjer Dolby Vision

Tekniska specifikationer

Bildprocessor 4K Cognitive Processor XR
Full / edge backlightDirect-lit
Game modeJa
HDR-Format Dolby Vision, HDR10, HLG
Refresh-rate 100 Hz
Skärmstorlek77 tums
Skärmteknologi OLED
Upplösning4K Ultra HD

Recensioner


4.7
3 recensioner
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0
Lars
Sverige
3/10/2023
Lars
Sverige
Christian
Danmark
3/2/2023

Fantastisk bild, fantastiska intuitiva smart-TV-funktioner och hitta design.

Christian
Danmark
Stig
Norge
3/2/2023

Bra användargränssnitt

Stig
Norge

Tillbehör till Sony XR-77A80K

Rekommenderade produkter