Hopp til innhold
Strömförsörjning

DIVERSE GearBoks Cable

448:-st.
  -
Ladda din telefon från närmaste SOUNDBOKS med denna smarta USB-laddningskabel. Den passar till alla telefoner och har ett överbelastningsskydd.

Läs mer:

Beskrivning

GearBoks Cable – ladda din telefon från SOUNDBOKS

  • Passar till alla SOUNDBOKS-modeller
  • Kan ladda alla telefoner och surfplattor med USB-anslutning
  • Normalt sett 8–12 laddningar från ett SOUNDBOKS-batteri
  • Tar nästan ingen plats
  • Skyddad mot överbelastning och felström

GearBoks Cable är en USB-laddningskabel designad särskilt för att användas tillsammans med SOUNDBOKS (alla modeller). Koppla ena änden av kabeln till SOUNDBOKS och din telefon till USB-kontakten i andra änden – så laddas mobilen och musiken kan fortsätta spela under tiden.

Du kan enkelt ta med GearBoks Cable i fickan när du ska på fest eller festival. Så länge det finns en SOUNDBOKS i närheten kan du tanka ström så att du både kan spela musik via Bluetooth och ringa hem. Slut med powerbanks som du aldrig hittar, slut med att desperat leta efter ett ledigt eluttag som aldrig finns när du behöver det.

Säker och stabil laddning

GearBoks Cable är säker och stabil, och är elektroniskt skyddad mot både överhettning och överbelastning. Laddaren tar själv reda på vilken laddningsspänning och ström som passar till din enhet. Därför kan du tryggt använda GearBoks Cable till att ladda din telefon från SOUNDBOKS utan att vara rädd för att förstöra något. Laddningen stoppas också automatiskt om det skulle bli kortslutning, till exempel på grund av en defekt USB-kabel. Du kan normalt sett ladda en telefon 8–12 gånger från ett SOUNDBOKS-batteri – även om batteriet inte är monterat i högtalaren.

Obs: Obs: Varje gång du laddar din telefon via GearBoks-kabeln tappar du några timmars speltid på din SOUNDBOKS tills du laddar högtalarens batteri igen.

Obs 2: GearBoks Cable är inte ett officiellt SOUNDBOKS-tillbehör eller på något annat sätt kopplad till varumärket SOUNDBOKS.

Tillbehör till DIVERSE GearBoks Cable

Tekniska specifikationer

FärgSvart
Vikt (kg)0,03
Höjd emballage (cm)3
Längd emballage (cm)17,5
Vikt emballage (kg)0,06
Bredd emballage (cm)10,5

Recensioner


4.6
5 recensioner
5
4
4
0
3
1
2
0
1
0