Hopp til innhold
Väggfäste

SOUNDXTRA HEOS 5 Bracket

898:-st.

Produkten är inte längre tillgänglig i vald färg eller variant

Häng din HEOS 5-högtalare på väggen med det här specialdesignade fästet. En perfekt lösning för t.ex. köket. Svart eller vitt.

Läs mer:

Beskrivning

HEOS 5 väggfäste – häng din HEOS 5 elegant och solitt på väggen

HEOS 5-väggfästet har skräddarsytts för att HEOS 5-högtalaren ska kunna monteras solitt och elegant på väggen. Som en extra bonus får du en förlängningskabel på köpet så att du kan dölja den externa strömförsörjningen någon annanstans.

En väldigt smart lösning, oavsett om du vill ha två HEOS 5-högtalare på väggen för att skapa äkta stereoljud, eller om du bara vill ha en högtalare stabilt och säkert monterad i till exempel köket eller vardagsrummet.

Väggfästet har skurits och formats exakt efter HEOS 5 och dess mått. Därför passar de ihop perfekt. Nu behöver du inte längre använda klumpiga universalfästen om du vill pryda väggen med en eller två HEOS 5-högtalare. Tvärtom kan du ta din HEOS-upplevelse till nya höjder – bokstavligt talat.

Fästet kan lutas 20 grader nedåt och hela 45 grader åt höger och vänster så att du kan få helt rätt placering. Finns i både svart och vitt utförande, förlängningskabel medföljer.

Tekniska specifikationer

FärgVit
FärgVit
Vikt (kg)0,01
Höjd emballage (cm)13
Längd emballage (cm)32
Vikt emballage (kg)1,01
Bredd emballage (cm)20