HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

SoundXtra HEOS 1 Väggfäste

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
SoundXtra HEOS 1 Väggfäste

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Väggfäste till HEOS 1-högtalaren. Skräddarsytt för just detta ändamål, så du får en både elegant och solid montering. Förlängningskabel medföljer så att du kan placera den externa strömförsörjningen utom synhåll. Finns i både svart och vitt.

HEOS 1 väggfäste – häng din HEOS 1 elegant och solitt på väggen

HEOS 1-väggfästet har skräddarsytts för att HEOS 1-högtalaren ska kunna monteras solitt och elegant på väggen. Som en extra bonus får du en förlängningskabel på köpet så att du kan dölja den externa strömförsörjningen någon annanstans.

En väldigt smart lösning, oavsett om du vill ha två HEOS 1 på väggen för att skapa äkta stereoljud i vardagsrummet, eller om du bara vill ha en högtalare stabilt och säkert monterad i till exempel köket eller sovrummet.

Väggfästet har skurits och formats exakt efter HEOS 1 och dess mått. Därför passar de ihop perfekt. Nu behöver du inte längre använda klumpiga universalfästen om du vill pynta väggarna med dina HEOS 1:or. Tvärtom kan du ta din HEOS-upplevelse till nya höjder – bokstavligt talat.

Om du har unnat din HEOS 1 den smarta batterimodulen Go Pack utgör det heller inga problem. Fästet är byggt för att även kunna hantera det extra batteriet.

Fästet kan lutas 20 grader nedåt och hela 45 grader åt höger och vänster så att du kan få helt rätt placering. Finns i både svart och vitt utförande, förlängningskabel medföljer.

Specifikationer

  • Väggfäste till HEOS 1-högtalaren
  • Kan lutas lodrätt och vågrätt
  • 3 meter lång förlängningskabel medföljer
  • Färg: svart och vit
  • Vikt: 1 kg

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.