HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Pro-Ject Adapt it Skivspelartillbehör

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Pro-Ject Adapt it Skivspelartillbehör

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Adapt it är en liten skivpuck som gör att du kan spela dina 7-tumssinglar på alla skivspelare. Gjord i precisionstillverkat aluminium som ger en gedigen kvalitetskänsla, samtidigt som skivpuckens svarta färg matchar både skiva och skivspelare.

Njut av dina 7-tumssinglar med en adapter i kvalitetsmaterial

Adapt it är en läcker liten adapter – även kallad skivpuck – som gör att du kan spela dina 7-tumssinglar på alla skivspelare. 7-tumssinglar skiljer sig nämligen lite från alla vanliga vinylplattor eftersom hålet i mitten i många fall är avsevärt större än det i LP-skivorna, så det krävs en adapter för att den ska hamna precis mitt på skivtallriken.

Adapt it har ett elegant utförande i aluminium, och kvalitetskänslan hos den här adaptern är något helt annat än den du får med en billig plastpuck. Om du uppskattar ett gott hantverk och bra grejer till dina vinyler så är Adapt it en både enkel och ekonomisk prick över i.

Adapt it finns i svart finish.

Specifikationer

  • Diameter: 3,8 cm
  • Höjd: 1 cm
  • Material: CNC-bearbetat aluminium
  • Färg: svart

OBS: Hi-Fi Klubben kan också leverera ett antal andra produkter från Pro-Ject utöver de som visas på hemsidan. Kontakta din butik för mer information.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning