HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Pro-Ject Ground it E Skivspelartillbehör

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Pro-Ject Ground it E  Skivspelartillbehör

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Ground it E är en 4 kilo tung basplatta som du ställer din skivspelare på. Det här tunga fundamentet tar bort alla oönskade vibrationer som kan komma från t.ex. en hylla eller en hifi-möbel. Kan justeras i höjdled. Finns i svart möbelfinish.

Pro-Ject Ground it E – tungviktare som tar bort vibrationer

Ground it E är en 4 kilo tung basplatta till din skivspelare. Med ett tungt fundament tar du bort alla oönskade vibrationer som annars kan fortplanta sig ända fram till högtalarna i form av missljud och sämre dynamik. Du kan justera de konformade fötterna i höjdled, och den svarta möbelfinishen garanterar att plattan matchar din garanterat snygga skivspelare.

Det är otroligt viktigt att din skivspelare står på ett stabilt underlag, eftersom även de allra minsta vibrationer plockas upp av den otroligt känsliga pickupnålen. Det kan resultera i en rungande bas, en diffus ljudbild och kanske till och med fenomenet akustisk rundgång. Med Ground it E skyddar du dig mot just det här och kan se fram emot en mer exakt, tydligare ljudbild från dina vinylplattor.

Pro-Ject Ground it E finns i svart finish.

Specifikationer

  • Basplatta till skivspelare
  • Utförd i MDF
  • Mått med fötter i det högsta läget: 48 x 39 x 5,1 cm (BxHxD)
  • Mått med fötter i det lägsta läget: 48 x 39 x 2,7 cm (BxHxD)
  • Vikt: 4,1 kg 

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning