HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Pro-Ject Wallmount it 2 Hylla

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Pro-Ject Wallmount it 2 Hylla

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Wallmount it 2 är en solid vägghylla till din skivspelare. Efter monteringen kan du finjustera topplattan med fyra spikes så att du får den helt i våg.

Pro-Ject Wallmount it 2 – häng upp din skivspelare på väggen

Wallmount it 2 är en solid vägghylla som konstruerats särskilt för skivspelare. Den är utrustad med fyra justerbara spikes så att du alltid kan få topplattan helt i våg. Det gör förborrning och upphängning mindre kritisk och du slipper hålla på med tunna brickor eller andra nödlösningar om du har en skivspelare utan justerbara ben.

Wallmount it 2 är en aning större än Wallmount it 1. Utöver detta ligger skillnaden främst i designen.

OBS: Om din vägg är gjord av ett poröst material som t.ex. gips, och du samtidigt har en väldigt tung anläggning, så bör du använda särskilda skruvar och pluggar vid monteringen. Fråga eventuellt hos din lokala bygghandel.

OBS: Hi-Fi Klubben kan också leverera ett antal andra produkter från Pro-Ject utöver de som visas på hemsidan. Kontakta din butik för mer information.

Specifikationer

  • Vägghylla för skivspelare
  • Stålram med fanerklädd topplatta
  • Fyra justerbara spikes för finjustering så att hyllan är i våg
  • Mått, ovansida: 46,0 x 35,5 cm (BxD)
  • Mått, samtliga: 49,0 x 26,0 x 45,5 cm (BxHxD)
  • Färg: Svart

OBS: Hi-Fi Klubben kan också leverera ett antal andra produkter från Pro-Ject utöver de som visas på hemsidan. Kontakta din butik för mer information.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.